• Pregleda: 3288

Pripreme i nova pojačanja u ŽFK "Spartak"

Ženski fudbalski klub "Spartak" pripreme za nastavak sezone zvanično počinje 23. januara, a neke igračice su svoj "godišnji" ranije prekinule jer ih očekuju reprezentativne obaveze i pripreme u Staroj Pazovi. Prvom timu su se pridružila dva nova pojačanja, dve mlade reprezentativke Srbije (A) i Bosne i Hercegovine.
Pripreme i nova pojačanja u ŽFK "Spartak"

Na spisku Omladinske reprezentacije koja je počela sa pripremama u Staroj pazovi nalaze se Sanda Malešević, Stefana Daničić, Aleksandra Savanović, Jelena Čanković i Jelena Čubrilo. Na pripreme ranije kreće i Željka Radanović, članica A selekcije Crne Gore, koja će biti na pripremama od 13. do 17. januara u Baru.

Okupljanje za "plave golubice" planirano je za 23. januar u Subotici. Pripreme će se obaviti po ustaljenoj šemi na Zlatiboru, od 25. januara do 9. februara, a nakon toga će uslediti mini serija prijateljskih međunarodnih utakmica.

Pojačanja u nastavku sezone

Prvo pojačanje je Kristina Krstić (23). Kristina je jedna od najiskusnijih domaćih igračica i standardna je članica A selekcije Srbije. Kristina je igračica sjajnih kvaliteta i domaća publika je na Spartakovom stadionu imala prilike da vidi Kristinu i prošlog leta, na kvalifikacionom turniru UEFA Lige šampiona, kada je nastupala za ekipu BIIK iz Kazahstana.

Drugo pojačanje stiže iz niškog Mašinca. U pitanju je Milena Nikolić (20), reprezentativka Bosne i Hercegovine, univerzalna igračica koja se podjednako dobro snalazi u liniji odbrane, ali i na poziciji napadača. Milena je dobro poznata ljubiteljima ženskog fudbala u regionu.

"Veoma smo srećni što smo uspeli dovesti dve sjajne igračice koje će svojim kvalitetima zasigurno pojačati ŽFK Spartak. Verujem da će se brzo adaptirati u novoj sredini i na najbolji način nametnuti šefu stručnog štaba" - rekao je Bojan Arsić.

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.