Komentara: 0
Pregleda: 3412

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za novu sezonu i Ligu šampiona

13.07.2017. u 10:32h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka počele su juče na Gradskom stadionu sa pripremama za predstojeće kvalifikacije Lige šampiona koje ih očekuju u avgustu. Tim Borisa Arsića biće kompletan od ponedeljka, a očekuju se i pojačanja iz inostranstva.
ŽFK "Spartak" počeo pripreme za novu sezonu i Ligu šampiona

Šampionke Srbije,  fudbalerke Spartaka nakon jednomesečne pauze  okupile su se  na Gradskom stadionu i počele pripreme za novu sezonu i Ligu šampiona.  Golubice na prvom treningu nisu bile kompletne jer je nekolicina igračica izostala zbog reprezentativnih obaveza. Ekipu i stručni štab pozdravio  je predsednik kluba Zoran Arsić.

- Zadovoljstvo mi je što vas vidimo u istom broju, posebno posle svega što nas je pratilo minule sezone. Ostatak ekipe će se priključiti od ponedeljka, očekuju se neka pojačanja, a od danas sa nama je i nova igračica Marina Bradić, koja nam dolazi i kruševačkog Napretka. Želim joj dobrodošlicu, a svima mnogo sportske sreće i zdravlja. Da se što bolje pripremite  i da ostvarimo naše planove za predstojeću sezonu. Prvo što nas očekuje jesu kvalifikacije za Ligu šampiona, a potom pohod u nove pobede i osvajanje još jedne duple krune – rekao je Arsić.

TORTA ZA ŠEFA STRUKE - Šampionke su na najlepši način uz slavljeničku atmosferu počele pripreme za novu sezonu. Šefu stručnog štaba Borisu  Arsiću juče je bio rođendan, a po navici u plavo – belom jatu takvi datumi se ne propuštaju. Skromno uz slavljeničku tortu igračice i članovi uprave  čestitali su Borisu Arsiću rođendan. Slavljem su počeli , a veruju da će slavljem i završiti sezonu koja je pred njima uz proslavu duple krune.

Plave golubice  za mesec dana očekuju prvi okršaji na evro sceni. Šef stručnog štaba Boris Arsić izneo je plan priprema i rada koji će sprovesti do odlaska na kvalifikacije u Crnu Goru.

- Pred nama je šest nedelja za rad. Tim će se polako u hodu kompletirati. Prvi deo ćemo odraditi u Subotici, a potom je plan da se dve nedelje ode negde van grada. Očekuju nas teške utakmice u grupi, tako da je najvažnije da se ekipa dobro pripremi i uz adekvatna pojačanja ostvari zacrtani cilj – kaže trener Arsić i dodaje: - Do kvalifikacionog turnira odigraćemo po dve utakmice sa prvakom Mađarske (MTK "Hungaria FC") i Osijekom, a postoji mogućnost da u međuvremenu odemo i na turnir u Španiju, što bi nam i te kako zančilo da snage odmerimo sa jakim protivnicima pre odlaska u Crnu Goru.

ŽFK "Spartak" počeo pripreme za novu sezonu i Ligu šampiona

Spartak će  kvalifikacije za Ligu šampiona igrati u Crnoj Gori od 22. do 28. avgusta, gde su pored našeg prvaka u 9. kvalifikacionoj grupi još Avaldneš iz Norveške, izraelski Kairat i domaćin Breznica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3412
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

zoran arsić

boris arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.