Komentara: 4
Pregleda: 2072
Foto

ŽFK "Spartak" obeležio kraj sezone

19.11.2021. u 09:26h
Izvor: Subotica.com
Ženski fudbalski klub „Spartak“ povodom okončanja polusezone i još jedne uspešne godine organizovao je prigodno druženje i zajedničku večeru za celokupnu radnu zajednicu i prijatelje kluba. Svečanu priliku iskoristili su da se zahvale svima koji su uz šampionke koje su overile jesenju titulu i na putu su da po trinaesti put osvoje šampionat Srbije.
ŽFK "Spartak" obeležio kraj sezone

Prisutne je pozdravio Zoran Arsić, predsednik Spartaka, istakavši da igračice potvrdile da su najbolje i da su na pola puta do ostvarenja ovosezonskog plana.

- Ovim skupom spuštamo zavesu na uspešnu polusezonu, gde smo na pola puta ostvarenja klupskih ciljeva. Devojke su još jednom potvrdile da su najbolje ono što Srbija ima i one su to potvrdile na terenu. Klub koji se zove Spartak i obeležava 50 godina postojanja je „lokomotiva“ srpskog fudbala. Već 12 godina smo neprikosnoveni, a i sada smo na putu da ostvarimo novi uspeh bez poraza – rekao je Arsić - Projekat koji smo zamislil 2015. godne kada niko nije smeo da razmišlja o osmogodišnjem planu razvoja ženskog fudbala, Spartak je to potpisao i danas to projektuje i to vrlo uspešno. Pored prvog tima tu je i B ekipa Spartaka, prvak Prve lige, takođe bez poraza, sa ambicijom da uđe u Superligu. I kadetska selekcija  je prva bez izgubljene utakmice. To je nešto što zaslužuje svaku vrstu poštovanja, kao i svih ljudi iz struke koji su ovaj projekat umeli da sprovedu.

ŽFK "Spartak" obeležio kraj sezonePrvi čovek Spartaka zahvalio se igračicama, stručnom štabu, saradnicima u klubu i oko kluba, ali i gradonačelniku Stevanu Bakiću i članu Gradskog veća zaduženom za sport i omladinu, Nataši Aleksić, koji su kako kaže uvek našli načina da budu uz „golubice“.

Generalni sekretar Spartaka, Bojan Arsić, čestitao je igračicama i stručnom štabu na uspešnoj polusezoni, kako prvog tako i B tima.

- Čestitke devojkama što su ponovo donele sjajne rezultate u naš grad, kao i našoj drugoj ekipi koja je  ozbiljan promoter fudbala i jesenji prvak Prve lige Srbije. Čast je i ponos biti deo ovog kolektiva, ali sveo ovo ne bi moglo funkcionisati da nije našeg vizionara Zorana Arsića, predsednika kluba koji vuče sve konce. Zahvaljujemo mu se na svemu  što pruža ovom kolektivu i kad nema on nađe repšenje da bude ono što treba. Uvek je išao korak ispred svih, a mi koji smo pored njega smo naučili da tako mora i svi ovi rezultati nisu slučajni i nije ih bilo nimalo lako realizovati – istakao je Bojan Arsić.

ŽFK "Spartak" obeležio kraj sezonePočetkom sezone redove Spartaka pojačali su Miodrag Morača, sada direktor svih selekcija Spartaka, i Petar Kurćubić, trener druge ekipe „golubica“. Njihov dolazak itekako je doprineo uspehu i rezultatima. 

Generalni sekretar je iskoristio priliku da se zahvali na saradnji kako gore navedenima, tako i Sportskom savezu Subotice, ljudima koji vode Gradski stadion, Gradskom i nacionalnom savezu. ali i medijima koji su revnosno pratili njihove rezultate.

Izvor: Subotica.com
Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak" Plavo-belo veče Ženskog fudbalskog kluba "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 4 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 2072
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

zoran arsić

bojan arsić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.