• Pregleda: 2630

ŽFK "Spartak" nastavlja niz (ubedljivih) pobeda

Po teškom i sparnom vremenu odigrana je ova utakmica, zaostala iz prvog kola, koja je bila odložena zbog obaveza Spartaka oko učešća na kvalifikacionom turniru za UEFA Ligu prvaka.
ŽFK "Spartak" nastavlja niz (ubedljivih) pobeda

Nakon derbi utakmice, koju su "golubice" pre tri dana igrale protiv niškog Mašinca, osećalo se da "golubicama" osim motiva nedostaje svežine i snage. Nasuprot njima gošće iz Leskovca su imale motiv i pokazale zavidnu borbenost, ali je, takođe, bilo očito da im nedostaje iskustvo. Ipak se nisu predavale. Popustile su tek pred kraj prvog poluvremena, u 40 minutu, nakon pogotka Jelene Čanković i ekspresnog drugog gola Mirele Tenkov u 42 minutu. Rezultatom od 2:0 se otišlo na odmor.

U drugom poluvremenu Boris Arsić sa klupe uvodi tri sveže igračice: Stefanu Daničić, Sandu Malešević i Dušku Živković koje timu donose dodatnu svežinu i ceo tim vrši jači pritisak na gol "lavica". Umor od puta i sparno vreme su ostavili svoj trag na gošće koje su se naprosto predale u zadnjih 20-ak minuta utakmice. Iskusnije i fizički spremnije "golubice" su iskoristile taj momenat i drastično povećale svoje vođsto na nedostižnih 8:0.

Sledeću utakmicu ŽFK "Spartak" igra na gostujućem terenu u Knjaževcu protiv ekipe Nivesa i tom prilikom se očekuje još jedna laka pobeda i potvrđivanje izražene nadomoćnosti Subotičanki.

Izvor: ŽFK "Spartak"

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.