Komentara: 2
Pregleda: 3059

ZEP: Privodi se kraju prva faza projekta "Za lepši bunarić, vodice, szentku"

12.10.2015. u 15:19h
Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
U nastavku prenosimo saopštenje GrO Zelene ekološke partije u celosti.
ZEP: Privodi se kraju prva faza projekta "Za lepši bunarić, vodice, szentku"

Zelena ekološka partija- Zeleni, kao volonterska podrška privodi kraju prvu fazu projekta ”Za lepši bunarić, vodice, szenkut”. Proteklog vikenda Zeleni su , sad već čevrti vikend u nizu, izašli na teren i uradli sanaciju zemljišta oko jezera, uklonjeno je organsko i neorgansko đubre, i kao što se može videti na slikama, posle dužeg perioda, možemo videti i samo jezero ili barem ono što je ostalo od njega. Da bi prva faza bila završena, ostalo je još da se kompostira organski otpad i pripremi zemljište za narednu fazu.

Ovim putem bi se zahvalili na novooformljenom Udruženju građana Mađarski pokret, koji je poslao svoje ljude na teren, i nekolicini građana koji su ovog vikenda dali svoj doprinos i pomogli Zelenima, svojim volonterskim radom, još jednom, hvala veliko.

ZEP: Privodi se kraju prva faza projekta "Za lepši bunarić, vodice, szentku"

Ovaj projekat je veoma bitan za zajednicu, i zato ga trebamo uraditi na najbolji način, svi zajedno, bez obzira na versku ili političku pripadnost. Zeleni će uskoro biti i na projektu za Jasibaru, koji je takođe bitan za grad. A podsećanja radi, kad smo već kod bitnih stvari za naš grad, ovom prilikom osvrćemo se na naše saopštenje od prošle nedelje u vezi vetrozaštitnog pojasa, a sve to, iz razloga što nismo još uvek dobili odgovor, molimo nadležne, grad, Gradsku upravu, da nam odgovore, ne samo nama nego i građanima, da li će i kada će, početi radovi i sadnja?

// kraj saopštenja

Izvor: GrO "Zelena ekološka partija"
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 3059
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.