Komentara: 1
Pregleda: 4557

Žene preduzetnice u agrobiznisu

12.10.2012. u 17:34h
Izvor: RTV Yueco
U okviru projekta „Žene preduzetnice u agrobiznisu“, koji je organizovao USAID, a kojem se priključio i Grad Subotica danas su uručeni potpisani ugovori najboljim učesnicama projekta.
Žene preduzetnice u agrobiznisu

Pošto znanje i iskustvo seoskih žena, koje učestvuju u velikom broju ekonomskih aktivnosti, čini glavni pogon razvoja modernog sela, Grad Subotica odlučio je da se priključi projektu i najboljim učesnicima uruči po 500.000 dinara.

Članica GV zadužena za međunarodnu saradnju, Marta Dobo primila je autorke 5 bizis planova za proširenje proizvodnje jabuka, unapređenje silosa i podnog skladišta, ulaganje u razvoj poljoprivrednog gazdinstva za proizvodnju mleka i proširenje proizvodnje svinjskog mesa.

Izvor: RTV Yueco
Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu Žene preduzetnice u agrobiznisu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4557
Povezane teme

marta dobo

agrobiznis

žene agrobiznis

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.