Komentara: 26
Pregleda: 8986

Zbog poplava proglašena vanredna situacija u celoj Srbiji

10.03.2016. u 19:34h
Izvor: Blic
Vlada Srbije je, na predlog Republičkog štaba za vanredne situacije, proglasila vanrednu situaciju na teritoriji Republike Srbije.
Zbog poplava proglašena vanredna situacija u celoj Srbiji

Odluka je doneta kao preventivna mera kojom će se olakšati i ubrzati delovanje svih organa Republike Srbije u zaštiti života i bezbednost građana i stvari, kao i otklanjanju posledica poplava.

Vlada Srbije će svakodnevno imati sednice Republičkog štaba za vanredne situacije, kontinuirano pratiti situaciju na terenu i o tome obaveštavati građane, navodi se u saopštenju Kancelarije Vlade Srbije za saradnju s medijima.

Sveukupnu situaciju otežava i migrantska kriza, te će policiji u zaštiti granica, u danima koji su pred nama, pomagati i Vojska Srbije.

Vlada Srbije apeluje na sve građane da poštuju odluke Vlade Srbije i učini sve kako bi se sprečile veće posledice tokom kritičnog kišnog perioda koji nas očekuje do utorka.

Izvor: Blic
Postavljeno pre 8 godina i 2 nedelje
Komentara: 26
Pregleda: 8986
Povezane teme

poplava

vanredna situacija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.