Komentara: 10
Pregleda: 5872
Foto

Zbog havarije na vodovodnoj mreži ulazak u Bajnatsku sa Senćanskog puta zatvoren, linije 1a i 2 menjaju trasu saobraćanja

30.09.2022. u 15:03h
Izvor: Subotica.com
Zbog havarije na vodovodnoj mreži ulazak u Bajnatsku sa Senćanskog puta zatvoren,  linije 1a i 2 menjaju trasu saobraćanja

Zbog obimnih radova na sanaciji oštećenja na magistralnoj vodovodnoj mreži, nastalih prilikom izvođenja radova na izgradnji gasnih instalacija u delovima naselja Bajnat i Prozivka, od danas (petak) do srede (5. oktobar) doći će do povremenih predkida u vodosnabdevanju u delu ulice Senćanski put, od raskrsnice sa Bajnatskom, do ulice Stipana Kopilovića, kao i u delu Bajnatske ulice, od raskrsnice sa ulicom Senćanski put, do Pazinske ulice.

U slučaju potrebe, zona obustave vodosnabdevanja, može biti proširena i na delove okolnih ulica u zoni obuhvaćenoj radovima, odnosno Ulice braće Radić, Istarsku, Dalmatinsku, Masarikovu i Ivana Zetovića.  

Zbog havarije na vodovodnoj mreži ulazak u Bajnatsku sa Senćanskog puta zatvoren,  linije 1a i 2 menjaju trasu saobraćanjaZbog radova na saniranju havarije na vodovodnoj mreži na skretanju u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta, nije moguće ući u pomenutu ulicu sa glavnog puta, dok se na Senćanski put iz Bajnatske može uključiti skretanjem pre MOL pumpe, sa zadnje strane. Važno je za istaći da se posle pumpe ne može nastaviti levo prema gradu, što je regulisano punom linijom, ali i znakom za obavezan smer prema obilaznom putu oko Subotice - pruzi.

Zbog havarije na vodovodnoj mreži ulazak u Bajnatsku sa Senćanskog puta zatvoren,  linije 1a i 2 menjaju trasu saobraćanja

Kako saznajemo na licu mesta, juče tokom popodneva desial se hvaarija pucanja vodovodne cevi zbog čega su radovi trajali skoro do jutra. U neformalnom razgovoru sa radnicima koji rade na saniranju problema postojala su optimistična predviđanja da bi problem na saobraćajnici mogao biti rešen još danas, eventualno sutra tokom dana u slučaju komplikacija, nakon čega bi se mogao pustiti saobraćaj u Bajnatsku sa Senćanskog puta.

Zatvaranje ulaza u ovu ulicu posebno pravi problem kamionima koji ovaj pravac koriste kao putanju prema Kelebiji (Senćanski put-Bajnatsa-Boegradski put-Zagrebačka-Karađorđev put...)

PROMENE  SAOBRAĆANJA AUTOBUSKIH LINIJA 1A I 2

Do završetka radova na vodovodnoj mreži na raskrsnici Senćanskog puta i Bajnatske ulice, doći će do izmene na trasama linije 1a „Kelebija opština-Novo naselje“ kao i na liniji 2 „Srpski šor-Ev-prom“.

Navedene linije će saobraćati Senćanskim putem do Kumičićeve ulice kojom će saobraćati do raskrsnice sa Ulicom braće Radić. Trasa linija će dalje ići Ulicom braće Radić do kružnog toka na Bajnatskoj ulici odakle će se autobusi vratiti na trasu svojih linija. Istom trasom će autobusi saobraćati i u povratnim smerovima to jest iz smera Novog naselja.

Stajališta „Senćansko groblje“, „Dinamotrans“ i „Autobuska stanica“ neće biti u upotrebi dok će privremena stajališta biti postavljena u Ulici braće Radić u visini pekare „Evropa“ kao i u Kumičićevoj ulici kod Doma zdravlja.

Izvor: Subotica.com
Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta Radovi na ulazu u Bajnatsku ulicu sa Senćanskog puta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 5872
Povezane teme

jkp vodovod subotica

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

vodovodna mreža

radovi na vodovodnoj mreži

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.