Komentara: 8
Pregleda: 7972
Video
Foto

Završeno asfaltiranje Tesline ulice

29.07.2014. u 17:09h
Izvor: RTV Yueco
Asfaltiranje Tesline ulice u Subotici je završeno. Radovi su koštali 28 miliona dinara, a izvođač radova je bila kompanija “Vojput”. Rekonstruisana je kompletna ulica i proširena, a radovi su urađeni u okviru Programa održavanja putne infrastrukture u gradu.
Završeno asfaltiranje Tesline ulice

Stanovnici Tesline ulice su zadovolji što im je ulica proširena i uređena. Žužana Vujnović kaže da je ulica veoma frekventna.

Rekonstrukcijom i izgradnjom Tesline ulice završena je prva faza iz Programa asfaltiranja ulica. U okviru programa uređeno je i rekonstruisano šest ulica u vrednosti od 47 miliona dinara. Juče je raspisan tender za novih pet ulica u vrednosti od 18 miliona dinara. Reč je o kraćim ulicama.

Uz pomoć Republičke vlade, tačnije Ministarstva za infrastrukturu u planu je da se izgradi i rekonstruiše ulica Grožđa i vrednosti od 25 miliona dinara. Ukoliko sve bude teklo po planu na jesen bi trebalo da se počne gradnja ulica iz druge faze.

Izvor: RTV Yueco

Završena rekonstrukcija Tesline ulice

Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice Završena rekonstrukcija Tesline ulice
Pogledaj ostale fotografije

Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice

Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice Radovi na rekonstrukciji i proširenju Tesline ulice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 7 meseci
Komentara: 8
Pregleda: 7972

Povezane vesti

Povezane teme

Asfaltiranje ulica u Subotici

asfaltiranje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.