• Pregleda: 3538

Delimično zatvaranje Tesline ulice zbog rekonstrukcije

JP "Direkcija za izgradnju Grada Subotica" obaveštava građane da će od 9. juna do 27. jula u fazama zatvarati saobraćaj u Teslinoj ulici, te se u tom periodu preporučuju alternativne rute kroz Kirešku i ulica Alekse Šantića.
Delimično zatvaranje Tesline ulice zbog rekonstrukcije

Delimično zatvaranje za saobraćaj predmetne ulice će se odvijati svakim radnim danom u datumskom periodu od 9. juna do 27. jula u vremenu od 6 do 16 časova i to na sledeći način:

  • I faza od 09.06.2014 do 19.06.2014, od ulice Partizanskih baza do ulice Antona Ačkerca
  • II faza od 19.06.2014 do  01.07.2014, od ulice Antona Aškerca do ulice Kizur Ištvana
  • III faza od 01.07.2014 do 17.07.2014, od ulice Kizur Ištvana do ulice Marije Vojnić Tošinice
  • IV faza od 17.07.2014 do 27.07.2014, od ulice Marije Vojnić Tošinice do ulice Jovana Mikića

Mole se građani da za vreme izvođenja radova koriste alternativne saobraćajnice: ulica Kireška i ulica Alekse Šantića.  Prilikom izvođenja radova, raskrsnice svih ulica sa ulicom Teslina će biti otvorene za saobraćaj. Iste će biti rađene po završetku navedenih radova i javnost će biti obaveštena o vremenu izvođenja.

Ukoliko dođe do izmena u vremenu trajanja radova JP “Direkcija za izgradnju Grada Subotica“ će blagovremen obavestiti građane.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

5
Veso Odgovori
ovo je mnogo dugacka ulica, potrajace betoniranje.....ali korektno je dasu nas obavestili da znamo kuda da idemo, to je za pohvalu ali sto su raskopali sa cevima ceo grad niko ne zna kad i gde moze da se ide i sve rupe su opasne ako se nepazi jako.
cigani ludaci Odgovori
@Veso betoniranje ti je u glavi! :D
Zec Odgovori
Bio bih zahvalan za sledece odgovore:
Sta se podrazumeva pod ovim radovima, da li ce mozda ne daj Boze prosirivati Teslinu, jednu od prometnijih ulica u gradu?
Da li ce se i posle ovih "izvodjenja radova" tj busenja asfalta koje se uzgred, ponavljaju svake 2-3 godine razbuseni delovi ostaviti mesecima da zjape kao sto se desavalo svaki put, bilo u pitanju voda, kanalizacija, telefon, kablovska, toplana, gas.... ili??? i to bez adekvatne oznake....
Da li ce i Kalnicka ulica napokon 27 godina od asfaltiranja celog tog kvarta dobiti asfalt, ili cemo i dalje gacati u blatu?
Alexandar-SU Odgovori
Ulica se proširuje sa postojećih 4m na 5.5 metara i presvlači sa dva sloja asfalta.
exsex Odgovori
I dosad dosta neca je bila na tom putu, e sad kad prosire, povecava se i brzina, pa tek tad ce bit gusto.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.