Komentara: 44
Pregleda: 22030

Zatvara se za saobraćaj deo Ulice braće Radić i Cara Dušana prema centru

23.02.2024. u 16:19h
Izvor: Subotica.com
U okviru radova na rehabilitaciji dela kolovoza oko Narodnog pozorišta od ponedeljka, 26. februara, doći će do totalne obustave saobraćaja u delovima ulica Braće Radić, Cara Dušana i Branislava Nušića.. Obustava će trajati dva meseca
Zatvara se za saobraćaj deo Ulice braće Radić i Cara Dušana prema centru

Kapije gradilišta biće postavljene kod krivine prema centru (u nivou Gradske biblioteke) sa obe strane.

Ulazak u deo Ulice braće Radić od nekadašnjeg "Zvezda" bioskopa prema Gradskoj biblioteci biće omogućem samo za stanare i vozila dostave. Barijera će biti postavljena na samom uglu ulica Braće Radić i Maksima Gorkog. Paralelno sa tom ulicom, u delu Ulice cara Dušana barijera će biti postavljena u nivou Prokredit banke.

Ograda oko gradilišta biće od Rajfajzen banke (nekadašnji Spartak) sa spoljašnje strane nove fontane, uz zgradu pozorišta od Trga Slobode, prema Korzou, čitavom dužinom Ulice Ive Vojnovića i u jednom delu Ulice Branislava Nušića.

Zatvara se za saobraćaj deo Ulice braće Radić i Cara Dušana prema centru

Kliknite za uvećanu mapu

Saobraćaj koji dolazi iz Ulice braće Radić od strane Prozivke biće usmeravan levo i desno, a vozila koja budu dolazila iz Ulice Maksima Gorkog, od pošte, neće moći da skrenu levo na toj raskrsnici kod nekadašnjeg Zvezda bioskopa.

Kako se navodi u obaveštenju Sekretarijata za komunalne poslove, energetiku i saobraćaj obustava će trajati od 26. februara do  20. aprila tekuće godine.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 meseca i 1 nedelju
Komentara: 44
Pregleda: 22030

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.