• Pregleda: 5292

Završena javna nabavka za rekonstrukciju gradskih saobraćajnica

Direkcija za izgradnju grada Subotice juče je otvorila ponude u javnoj nabavci velike vrednosti za izvođača radova na izgradnji, rekonstrukciji i revitalizaciji putne mreže u Subotici u 2013. godini.
Završena javna nabavka za rekonstrukciju gradskih saobraćajnica

Za posao čija je vrednost procenjena na 130 miliona dinara, stigle su dve ponude. U prvoj ponudi je grupa izvođača koju čine "Energomaksistem" iz Novog Sada, "Ratko Mitrović niskogradnja" iz Beograda i "PTP Dubrava" iz Bajmoka, dok je u drugoj konzorcijum "Voj–puta" i "Komgrada".

Komisija će u roku od tri dana odabrati izvođača radova, nakon čega sledi žalbeni rok u trajanju od 8 dana.

Izvor: RTV City

povezane teme

8
stone Odgovori
Ko su najbolji prijatelji politicara? ... Beton i asfalt!
clouseau Odgovori
Vojput + ponude od dva levaka. Tako se namesta tender.
zorkas Odgovori
Sta to bi , nema ALPINE.IL je promenila ime.Gospodo iz lokalne samouprave sve ovo ce biti mutljavina , sve , sve do god javno ne objavite , IME prezime vlasnika firme , sediste firme i njihove predhodne poslove koji su ih kvalifikovali za tender.ALI JAVNO.
zorkas Odgovori
DJurdjin , lepo mesto , malo van glavnih poteva ali idila.Odatle sam i ja , uvik je bilo lepo , nesto je devedesetih bilo problema ali polako se ito prevazislo , Ja eto doselio u varos , deca , a sta ces ,sad se kajem , zbog teske diskriminacije i genocida koji se ovde sprovodi nad nama , razmisljam ozbiljno da budzasto prodam kucu koju sam legalno napravio i odselim se .A gde.Razmisljam da odem do konzulata neke susedne zemlje, po savet bar.
Emil Odgovori
Mogu mislit ovih dana kako se povećao telefonski saobraćaj između opštine i putara,a suština razgovora :a gde sam ja tu?
exsex Odgovori
Ma kakva 2013 godina? pa to gazimo vise od pola godine. A za rad napolju mozda 3 eventualno 4 meseca. Znaci morate brzo ocistit neke pare..a putevi gutaju pa gutaju , a papir trpi sve..
Alex Odgovori
He, he, Dubrava je drvara u Bajmoku, al će neko od Demokrata da se ugradi kroz taj konzorcijum...
socrates Odgovori
Rok za zalbu je 10 dana, eksperti.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.