Komentara: 1
Pregleda: 461

Završena akcija "Humanost za nove školske pobede", prikupljen pribor za 38 đaka

17.09.2020. u 12:15h
Izvor: Subotica.com
Završena akcija "Humanost za nove školske pobede", prikupljen pribor za 38 đaka

Uz svesrdnu pomoć sugrađana, kao i pet knjižara koje su učestvovale u akciji, Crveni krst Subotice prikupio je dovoljno školskog pribora da 38 đaka, uzrasta od 1. do 3. razreda osnovne škole koji su korisnici programa Narodne kuhinje, spremno krene u nove školske pobede.

- Svako dete je dobilo školsku torbu, komplet različitih svezaka, olovke, bojice, flomastere, lenjire i drugi pribor - kaže Zoran Molnar, stručni saradnik Crvenog krsta. - Zahvaljujemo se sugrađanima koji su doprineli da ova deca lakše stiču nova znanja, kao i knjižarama "Stil B", "Mapa 5", "For-A4", "Papir Commerce" i "Čikoš" koje su omogućile realizaciju akcije i ove godine.

Crveni krst Subotice pokrenuo je akciju "Humanost za nove školske pobede" prošle godine, kada je zahvaljujući humanosti sugrađana i knjižara prikupljen školski pribor za 59 đaka, uzrasta od 1. do 4. razreda osnovne škole koji su korisnici programa Narodne kuhinje. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, odlučili su da nastave akciju i tako pomognu roditeljima dece iz socijalno ugroženih porodica da se lakše pripreme za početak školske godine.

Izvor: Subotica.com
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 1 mesec i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 461
Povezane vesti
Povezane teme
crveni krst školska godina crveni krst subotica školski pribor početak školske godine
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.