Komentara: 1
Pregleda: 1162

Završena akcija "Humanost za nove školske pobede", prikupljen pribor za 38 đaka

17.09.2020. u 14:15h
Izvor: Subotica.com
Završena akcija "Humanost za nove školske pobede", prikupljen pribor za 38 đaka

Uz svesrdnu pomoć sugrađana, kao i pet knjižara koje su učestvovale u akciji, Crveni krst Subotice prikupio je dovoljno školskog pribora da 38 đaka, uzrasta od 1. do 3. razreda osnovne škole koji su korisnici programa Narodne kuhinje, spremno krene u nove školske pobede.

- Svako dete je dobilo školsku torbu, komplet različitih svezaka, olovke, bojice, flomastere, lenjire i drugi pribor - kaže Zoran Molnar, stručni saradnik Crvenog krsta. - Zahvaljujemo se sugrađanima koji su doprineli da ova deca lakše stiču nova znanja, kao i knjižarama "Stil B", "Mapa 5", "For-A4", "Papir Commerce" i "Čikoš" koje su omogućile realizaciju akcije i ove godine.

Završena akcija "Humanost za nove školske pobede", prikupljen pribor za 38 đakaCrveni krst Subotice pokrenuo je akciju "Humanost za nove školske pobede" prošle godine, kada je zahvaljujući humanosti sugrađana i knjižara prikupljen školski pribor za 59 đaka, uzrasta od 1. do 4. razreda osnovne škole koji su korisnici programa Narodne kuhinje. Nakon prošlogodišnjeg uspeha, odlučili su da nastave akciju i tako pomognu roditeljima dece iz socijalno ugroženih porodica da se lakše pripreme za početak školske godine.

Izvor: Subotica.com
Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede" Prikupljen pribor za socijalno ugrožene đake Subotice u okviru akcije "Humanost za nove školske pobede"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1162

Povezane vesti

Povezane teme

crveni krst

školska godina

crveni krst subotica

školski pribor

početak školske godine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.