Komentara: 9
Pregleda: 7631

Završen put do granice, dogodine i prelaz kod Bajmoka

12.06.2014. u 15:26h
Izvor: Subotica.com
Gradnja saobraćajnice od Bajmoka do budućeg novog graničnog prelaza prema mađarskom gradu Bačalmašu, duga šest kilometara, koju je gradila kompanija „Vojput“, završena je i otvorena za saobraćaj.
Završen put do granice, dogodine i prelaz kod Bajmoka

Vrednost radova je ukupno 90,7 miliona dinara, a oni su finansirani zahvaljujući IPA programu prekogranične saradnje.

Širina novog kolovoza je šest metara, a radovi su, umesto 29. juna, kako je prvobitnim rokovima bilo planirano, završeni 17 dana ranije.

- Pre mesec i po dana smo bili na ovom istom mestu, pre početka radova, i tada su mnogi govorili da će ovo biti samo još jedno od neispunjenih obećanja. Međutim, mi smo dokazali da ono što obećamo i ispunimo. Ovo je najveća investicija u Bajmoku u poslednjih 10 godina. Ono što moram napomenuti je i to da je izdata građevinska dozvola za izgradnju graničnog prelaza, koji će biti stavljen u funkciju u toku sledeće godine – rekao je gradonačelnik Jene Maglai.

Završen put do granice, dogodine i prelaz kod Bajmoka

Direktor kompanije „Vojput“, koja je bila izvođač radova, Duško Dražić, istakao je da su preuzete obaveze završene pre roka, te da je u dva sloja u ovu saobraćajnicu ugrađeno ukupno 10 hiljada tona asfalta.

Predsednik saveta Mesne zajednice Bajmok, Goran Nedeljković, istakao je da ova saobraćajnica će pospešiti kulturnu i privrednu saradnju Bajmoka i Bačalmaša.

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 9
Pregleda: 7631

Povezana vest

Povezane teme

Bajmok

jene maglai

vojput

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.