• Pregleda: 4036

Renoviranje sportskih terena u Bajmoku

Teren za rukomet i mali fudbal u sportskom centru u Bajmoku u potpunosti je renoviran, a u narednih 30 dana u potpuno novom ruhu će biti i teren za košarku.
Renoviranje sportskih terena u Bajmoku

Ukupna vrednost radova, koje finansira Direkcija za izgradnju Subotice, je tri miliona dinara, a do sada je, u prvoj fazi, utrošeno 1,3 miliona dinara.

- Ovaj teren je bio upropašten, jer je godina korišćen kao parking za tešku mehanizaciju. Bio je skoro pet godina van upotrebe i bilo je vreme da Bajmočani dobiju teren za rukomet i mali fudbal kakav zaslužuju – rekao je gradonačelnik Jene Maglai.

Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada, naglasio je da je i on u mladosti na ovom terenu igrao rukomet.
- Nadam se da će bajmočka omladina na pravi način koristiti, a ne da pojedinci na njemu parkiraju mehanizaciju. Sada nam je prioritet sportska hala u Bajmoku – dodao je Maravić

Izvor: Subotica.com

povezane teme

11
ffilozoff Odgovori
Maglai Stipanovic,Maravic-kakav tim za Bajmok??? A SUBOTICA tone,li tone!!!!!
Sojic Odgovori
Opasno su poceli u Bajmok da ulazu to nisu cista posla.
Vojo Odgovori
Nisam strucnjak ali vodim po slici dase asfalt sad vec raspada po sredini??? dali neko moze da da odgovor za kvalitet
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Huuu!...Zamalo da me strefi šlog razmišljajući o čudnim i nedokučivim gospodnjim putevima!?Koje bi smo sportske face danas bili da decenijama nisu zapušteni sportski tereni na Paliću,odnosno da je g.Maravić u mladosti igrao"šuge","vije","žmurke"...na pomenutom mestu,pa da na opštu radost dodje do realizacije moje vlastite pištaljke br.1361 od pre dve godine,tačnije 17.6.2012.g.;(Dragi moji! Nažalost,posetiocima ni ove godine nije omogućeno da u okviru letnje turističke sezone na Paliću koriste nekada standardne sadržaje.Da je,kojim slučajem,osim popularnog "bič-voleja" na peščanoj plaži,u trendu i svojevremeni "mirko" u vidu običnog biča (čitaj : kamđžije!), kabine za presvlačenje ne bi bile ruinirane,sportski tereni "Janko Pejanović" (i dalje!) zarasli u travu... Zato,stidite se,merodavna gospodo,zbog sveukupnog jada i bede"!).Ali,eto,igrao je na bajmočkim terenima pa koliko da obnovi sećanje,A,opet,možda je u nedoumici da li Palić ili Bajmok,pitanje je sad,prevagnuo iznos dnevnice do udaljenijeg terena.Ko bi ga znao?Na obali jezera je ionako predvidjena izgradnja akvaparka,a to što ni česmu kod broda nisu u stanju da održavaju...?Huuu!
ffilozoff Odgovori
@alisa u zemlji cuda-vrhunski KOMENTAR sa ARGUMENTIMA!!!!
Ali Sa Odgovori
Sine ira et studio!
@ff..ff Odgovori
Ma ne moj!
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
@Ali Sa
I pored prividne"slobode" virtuelnog izražavanja,dužno poštovanje "sagovornika" u vlastitim komentarima "ni po babu ni po stričevima" (možda malkice po ujacima) se podrazumeva.Baš kao i subjektivno poimanje šta sam kao "pesnik" hteo reći.Nego,kada sam već nadahnut lirskim osećanjima,predlažem "klik" na pesmu "Veče na školju" od Alekse Šantića.Vlastiti snimak zalaska sunca iznad jezera ima svrhu romantičnije atmosfere.Pa ko voli,neka izvoli.
tetka Odgovori
Šta je sa onim jadnim skeletima bazena u Dudovoj šumi.Pojede ih zaborav? Možda će za koju godinu i oni proći ko skelet kod Radničkog. To je zapravo bila ZADUŽBINA gospodina Guslova starijeg - nekada se on uslikavao tamo i davao obećanja.

Ovolki grad a ljudi se nemaju gde kupati u toku leta, tj.imaju ali su kapaciteti veoma mali i nepristupačni za većinu.
Ali Sa Odgovori
@Alisa, u svakom slučaju pesma Alekse Šantića zaslužuje lajk! Korektno je što si pod navodnoke stavio "sagovornika". Ako je tvoj lajk objave slike, prvi, od ovog moment imaš još jedan. Za realne komentare zaslužuješ i više, a za gnevne i nerealne dopusti suprotna mišljenja.
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
@Ali Sa

Huuu...ups!Ha-ha!Nije ti loš predlog da lajkujem sopstveni prilog.Ali,šalu na stranu.Da ne pratiš površno moj "lik i delo",uvideo-la bi rečeno podrazumevanje tudjeg subjektivnog poimanja napisanog.Inače,osim osvrta na latinsku izreku u kontekstu "piši srpski da te ceo svet razume",ništa lićno.Toliko o tome.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.