Komentara: 11
Pregleda: 5006

Renoviranje sportskih terena u Bajmoku

12.06.2014. u 15:29h
Izvor: Subotica.com
Teren za rukomet i mali fudbal u sportskom centru u Bajmoku u potpunosti je renoviran, a u narednih 30 dana u potpuno novom ruhu će biti i teren za košarku.
Renoviranje sportskih terena u Bajmoku

Ukupna vrednost radova, koje finansira Direkcija za izgradnju Subotice, je tri miliona dinara, a do sada je, u prvoj fazi, utrošeno 1,3 miliona dinara.

- Ovaj teren je bio upropašten, jer je godina korišćen kao parking za tešku mehanizaciju. Bio je skoro pet godina van upotrebe i bilo je vreme da Bajmočani dobiju teren za rukomet i mali fudbal kakav zaslužuju – rekao je gradonačelnik Jene Maglai.

Ilija Maravić, predsednik Skupštine grada, naglasio je da je i on u mladosti na ovom terenu igrao rukomet.
- Nadam se da će bajmočka omladina na pravi način koristiti, a ne da pojedinci na njemu parkiraju mehanizaciju. Sada nam je prioritet sportska hala u Bajmoku – dodao je Maravić

Izvor: Subotica.com
Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku Obilazak radova u Bajmoku
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 9 meseci
Komentara: 11
Pregleda: 5006

Povezane vesti

Povezane teme

Bajmok

jene maglai

ilija maravić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.