Komentara: 0
Pregleda: 1036

Završen konkurs "Sunčana jesen života 2023", darivani nosioci priznanja

15.11.2023. u 09:44h
Izvor: Subotica.com
Završen konkurs "Sunčana jesen života 2023", darivani nosioci priznanja

Crveni krst Subotice već tradicionalno, od 1973. godine, svake jeseni organizuje konkurs u okviru manifestacije "Sunčana jesen života" na kome se biraju najstariji sugrađanin i nastarija sugrađanka, kao i bračni par sa najviše godina zajedničkog života. 

 - Najstarija sugrađanka je gospođa Katica Kopilović koja je proslavila 100. rođendan. Najstariji sugrađanin je, ponovo, gospodin Božidar Vrbica, sa punih 102 godine života. Bračni par sa najviše godina provedinih zajedno su gospodin i gospođa Gabrić, Ivan i Đula, koji su zajedno čitavih 70 godina - ističu iz Gradskog odbora Crvenog krsta Subotice. 

Završen konkurs "Sunčana jesen života 2023", darivani nosioci priznanjaZavršen konkurs "Sunčana jesen života 2023", darivani nosioci priznanjaCrveni krst posetio je sugrađane i tom prilikom uručio im prigodne poklone u njihovim domovima, dok je sinu gospodina Božidara poklon uručen u prostorijama Crvenog krsta.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 meseci i 5 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1036

Povezana vest

Povezane teme

crveni krst

sunčana jesen života

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.