Komentara: 0
Pregleda: 5972
Foto

Završen konkurs karikature na temu "Grad Subotica"

07.10.2016. u 17:43h
Izvor: TV Subotica
Završen konkurs karikature na temu "Grad Subotica"

Konkurs savremene srpske karikature koji je raspisao Magazin „Dani“, završen je krajem septembra, a na adresu redakcije pristigla su 144 rada od 45 autora.

Sedmočlani žiri u sastavu Ignjat Gatalo, Milutin Mitrić, Milenko Kosanović, Savo Halugin, Milenko Kosanović, Mile Tasić i Lazarela Marjanov odabrao je danas tri najbolja rada, za koje je opredeljen nagradni fond u iznosu od 100.000 dinara.

Nagrađeni radovi, sa još 74 karikature, biće izloženi na izložbi koja je planirana sredinom oktobra na Otvorenom univerzitetu.

Završen konkurs karikature na temu "Grad Subotica"

- „Prilikom odabira radova koristili smo se uslovom da li rad odgovara zadatoj temi Grad Subotica i kvalitetom radova. Broj karikatura, koji su pristigli na konkurs govori da je odaziv bio vrlo veliki, da je konkurs u potpunosti uspeo a kvalitet radova je bio na zavidnoj visini. Mislim da je u potpunosti uspeo konkurs, drugi po redu i nadam se da će se nastaviti sa trećim konkursom naredne godine.“ - rekao je Ignjat Gatalo, predsednik žirija.

Izvor: TV Subotica
Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016" Radna atmosfera kod žirija konkursa "Dani savremene srpske karikature 2016"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5972

Povezana vest

Povezane teme

dani karikature

dani savremene karikature

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.