Komentara: 0
Pregleda: 3145

Završen 6. "BizKod", najuspešniji "Bizovci" i ekipa "404 name not found"

23.05.2022. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
Proteklog vikenda, u prostorijama "Infostud-a", održano je 6. "BizKod" studentsko takmičenje za programere i ekonomiste. U "Biz" delu takmičenja najuspešnija je bila ekipa "Bizovci", dok je u "Kod" delu takmičenja pobedu odnela ekipa "404 name not found".
Završen 6. "BizKod", najuspešniji "Bizovci" i ekipa "404 name not found"

U takmičenju je učestvovalo 28 timova, odnosno 112 studenata Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole strukovnih studija. Takmičari su na raspolaganju imali 24h da reše studiju slučaja i prezentuju stručnom žiriju.

- Svi timovi su, uz podršku mentora iz "Infostud-a", uspešno rešili zadatak. U "Biz" delu takmičenja podedu je odneo tim "Bizovci", drugo mesto zauzela je ekipa "Neplanirano spojene", a treće mesto tim "Zrenik". U kategoriji "Kod" najuspešniji je bio tim "404 name not found", drugo mesto osvojila je ekipa "Teletabisi", a treće mesto tim "Sas" - navode organizatori studentskog takmičenja "BizKod" u okviru kog se studenti takmiče u programiranju i razradi biznis ideje.

Završen 6. "BizKod", najuspešniji "Bizovci" i ekipa "404 name not found"Završen 6. "BizKod", najuspešniji "Bizovci" i ekipa "404 name not found"Završen 6. "BizKod", najuspešniji "Bizovci" i ekipa "404 name not found"

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3145

Povezana vest

Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

visoka tehnička škola

infostud

bizkod takmičenje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.