Komentara: 2
Pregleda: 2787
Foto

Studentsko takmičenje "Bizkod" 21. i 22. maja

20.04.2022. u 16:46h
Izvor: Subotica.com
Tradicionalno studentsko takmičenje za programere i ekonomiste "Bizkod" održaće se 21. i 22. maja u prostorijama kompanije "Infostud".
Studentsko takmičenje "Bizkod" 21. i 22. maja

Studenti Ekonomskog fakulteta i Visoke tehničke škole stukovnih studija ove godine, po šesti put, će se takmičiti u rešavanju praktičnih problema iz oblasti ekonomije i programiranja. Do sada se prijavilo oko 50 učesnika, a prijave su moguće do 26. aprila.

Studentsko takmičenje "Bizkod" 21. i 22. maja

- "Bizkod" je, sada već, tradicionalno takmičenje u formi hakatona, što znači da traje 24h. Studenti rešavaju praktične probleme, odnosno rade na biznis ideji ili na softverskom rešenju - kaže Anja Balažević iz kompanije "Infostud".

Interesovanje studenata za ovo takmičenje je veliko, a "Bizkod" je prilika da se terorijska znanja, stečena na fakultetu, primene na konkretnoj studiji slučaja koju priprema kompanija "Infostud".

Studentsko takmičenje "Bizkod" 21. i 22. maja

- Ovakav vid takmičenja je jako dobar za razvoj ključnih kompetencija budućih stručnjaka, toga su svesni i naši studenti, pa je zato interesovanje za ovo takmičenje i ove godine veliko - navodi prof. dr Zlatko Čović sa Visoke tehničke škole stukovnih studija.

- Ekonomski fakultet ove godine imaće ekipe takmičara i sa studijskog programa poslovna informatika, kao i sa studijskog programa ekonomija - navodi doc. dr Mirjana Marić sa Ekonomskog fakulteta. 

Studentsko takmičenje "Bizkod" 21. i 22. maja

Izvor: Subotica.com
Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6" Najava takmičenja "BizKod 6"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 nedelje
Komentara: 2
Pregleda: 2787

Povezana vest

Povezane teme

ekonomski fakultet subotica

infostud

visoka tehnička škola strukovnih studija

bizkod takmičenje

hakaton

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.