• Pregleda: 5081

Zatvor za 38 migranata od 20 dana

Dežurni sudija Prekršajnog suda u Subotici, Ljubo Simić za yueko je rekao da je do 15 časova ispitano 38 Avganistanaca i Pakistanaca. Svima je određen zatvor od po 20 dana, jer se ilegalno nalaze u Srbiji.
Zatvor za 38 migranata od 20 dana

U noći između ponedeljka i utorka u atarima, kod Aleksadrovačkih salaša nedaleko od Subotice u tuči je na licu mesta preminuo Pakistanac. H.J., a još jedan Pakistanac je teško povređen. Kako saznajemo došlo je do svađe između državljanina Pakistana i Avganistana i H.J. je u osvetničkoj tuči ubijen oštrim predmetom.

U saopštenju subotičke policije se navodi da su uviđaj izvršili istražni sudija Višeg suda i zamenik tužioca Višeg tužilaštva u Subotici, kao i da su obavljeni informativni razgovori sa većim brojem lica. Povređeni Pakistanac je nakon ukazane lekarske pomoći odmah prebačen na grudno odeljenje u Sremsku Kamenicu.

Istraga je u toku.

Povezane vesti:
Jedan Pakistanac ubijen – drugi se bori za život

Izvor: RTV Yueco

povezane teme

3
naIvan Odgovori
"Dežurni sudija Prekršajnog suda u Subotici, Ljubo Simić za yueko je rekao da je do 15 časova ispitano 38 Avganistanaca i Pakistanaca."
Vidi ti njih. 38-oricu su ih pohvatali nabrzinu po zbunju da bi dali izjave i obavili informativne razgovore sa vecim brojem lica.
Pa koliko li ih ima sakriveno po salasima, kada uopste nisu primecivani u poslednje vreme u gradu i okolini.
Dobro su se kamuflirali.
Nikola Odgovori
Hvala bogu kad su sudske vlasti vec jednom poceli da resavaju taj problem, i trebalo im je da se dogodi ubistvo da bi reagovali...
clouseau Odgovori
s obzirom u kakvim slovima ti ljudi verovatno zive, zatvor za njih nije kazna nego nagrada. Doduse, liseni su slobde. Ako su opasni po okruzenje, nema boljeg mesta za njih u ovoj drzavi
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.