Komentara: 3
Pregleda: 5482

Zatvor za 38 migranata od 20 dana

02.05.2012. u 18:04h
Izvor: RTV Yueco
Dežurni sudija Prekršajnog suda u Subotici, Ljubo Simić za yueko je rekao da je do 15 časova ispitano 38 Avganistanaca i Pakistanaca. Svima je određen zatvor od po 20 dana, jer se ilegalno nalaze u Srbiji.
Zatvor za 38 migranata od 20 dana

U noći između ponedeljka i utorka u atarima, kod Aleksadrovačkih salaša nedaleko od Subotice u tuči je na licu mesta preminuo Pakistanac. H.J., a još jedan Pakistanac je teško povređen. Kako saznajemo došlo je do svađe između državljanina Pakistana i Avganistana i H.J. je u osvetničkoj tuči ubijen oštrim predmetom.

U saopštenju subotičke policije se navodi da su uviđaj izvršili istražni sudija Višeg suda i zamenik tužioca Višeg tužilaštva u Subotici, kao i da su obavljeni informativni razgovori sa većim brojem lica. Povređeni Pakistanac je nakon ukazane lekarske pomoći odmah prebačen na grudno odeljenje u Sremsku Kamenicu.

Istraga je u toku.

Povezane vesti:
Jedan Pakistanac ubijen – drugi se bori za život

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 5482
Povezane teme

migranti

migranti u subotici

azilanti

ilegalni migranti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.