Komentara: 12
Pregleda: 5004

Jedan Pakistanac ubijen – drugi se bori za život

01.05.2012. u 21:02h
Izvor: RTV Yueco
Noćas je došlo do tuče između migranata u kojoj je jedan na licu mesta preminuo, a drugi se bori za život.
Jedan Pakistanac ubijen – drugi se bori za život

Tuča je izbila između državljana Pakistana i Avganistana koji borave ilegalno u Subotici. Državljanin Pakistana H.J. izboden je na smrt, a njegov sunarodnik se bori za život. Nakon ukazane lekarske pomoći u Opštoj bolnici u Subotici odmah je prebačen na grudno odeljenje u Sremsku Kamenicu. Kako saznajemo i on je zadobio teške telesne povrede u predelu grudnog koša, nožem.

U saopštenju koje je poslala subotička policija se navodi da je u atarima, kod Aleksadrovačkih salaša nedaleko od Subotice u tuči  na licu mesta preminuo Pakistanac. H.J., a još jedan Pakistanac je teško povređen. Uviđaj izvršili istražni sudija Višeg suda i zamenik tužioca Višeg tužilaštva u Subotici. Obavljeni su i informativni razgovori sa većim brojem lica.Prema našim saznanjima isptano je oko  15 Avganistanaca i Pakistanaca, ali problem je jezik. Veruje se da je reč o  privatnom obračunu između ilegalnih migranata, koji u Subotici borave pokušavajući da pređu granicu u zemlje Evropske unije.

Masovna tuča između migranata prema našim saznanjima je proistekla iz nedovnog sukoba iz Avganistanaca i Pakistanaca i u osvetničkoj tuči došlo je i do prve žrtve.

Problem sa migrantima u Subotici se čini nerešivim, a policija traga za ubicom.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 11 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5004
Povezane teme

azilanti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.