• Pregleda: 4782

Zatvaranje ulica u užem centru grada zbog izgradnje vodovodne mreže

Zbog radova na izgradnji Centralnog magistralnog vodovoda od 30. juna (danas) do 2. jula doći će do promena u svakodnevnom režimu saobraćaja, odnosno naizmenično zatvaranje saobraćaja u ulicama Maksima Gorkog, na delu raskrsnice sa ulicom Braće Radić, a zatim i u okolnim ulicama prema Mlečnoj pijaci, odnosno Trgu žrtava fašizma.
Zatvaranje ulica u užem centru grada zbog izgradnje vodovodne mreže

U toku je potpuno zatvaranje saobraćaja i u kružnom toku u Zmaj Jovinoj ulici (Radijalac) koje će trajati do 2. jula, zatim Trg Sinagoge (od 2. do 8. jula), desna strana Trga Jakaba i Komora, gledano iz pravca ulice Žarka Zrenjanina (8-12. jul), kao i u Petefi Šandora u smeru ka Trgu žrtava fašizma (12-25. jul).

U saopštenju stoji da će se izvođač radova, Građevinsko preduzeće „Graditelj NS“ Novi Sad, truditi da ove radove izvede u što kraćem roku, kako bi se normalizovao saobraćaj i uslovi života i rada građana, ustanova i privrednih subjekata na trasi izgradnje.

Zbog ovih promena doći će i do privremenih promena u saobraćanju autobuskih linija gradskog javnog prevoza, a više informacija o ovome pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

7
sugrađanka Odgovori
Zašto je prvo popločana pešačka staza na Radijalcu, a ne zamenjena vodovodna mreža?? Dva puta se radi .... a dolaziće i do sleganja staze nakon radova .... sve radimo naopako !! Zašto??
Srpski Šor Odgovori
Kad će onda dovesti u red Grabovačku ulicu koja i mesec dana nakon završetka radova nije dobila asfalt u punoj širini?
gloncija Odgovori
U cilju pravovremenog informisanja,ako ste to u stanju,objavite bar dan ranije ovakve informacije.Hvala!
vaske Odgovori
Zasrto se prvo pribeglo oznacavanju parking mesta u ulici Brace Radic pa se onda posle samo 2 nedelje krenulo sa iskopavanjem?!
kojot Odgovori
@sugrađanka
Вероватно зато што у време поплочавања пешачке стазе није било пара за изградњу магистралног водовода.Самим ти није се ни знало када ће доћи до изградње тог магистралног водовода.Иначе јако мали део те стазе је подигнут током ових радова,више се копало на делу са травњаком.
pajo Odgovori
Kojot@
Botino jedna!
kojot Odgovori
@pajo
Игром случаја индиректно учествујем у извођењу тих радома па самим ти сам и упознат где и шта се раскопава и закопава. Прошетајте шеталиштем па се и сами уверите у ово што сам написао.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.