Komentara: 0
Pregleda: 5452

Izmena saobraćanja autobuskih linija 1/1a, 2, 3, 9 i 28

30.06.2015. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova na kružnom toku u ulici Zmaj Jovinoj (MZ "Radijalac") od juče je na snazi privremena promena trase linije 1/1a, 2 i 9. Od danas je došlo do promene trase i na liniji 3 Makova sedmica - Bajski put i liniji 28 Subotica - Ljutovo - Donji Tavankut - Gornji Tavankut.
Izmena saobraćanja autobuskih linija 1/1a, 2, 3, 9 i 28

Od juče pa sve do završetka radova, linija 1/1a će saobraćati iz smera Novog naselja redovnom trasom do stajališta "Nova opština" odakle će skretati levo u ulicu Maksima Gorkog prema ulici Matije Gubca odakle će se na stajalištu "Lifka" vratiti na uobičajenu trasu linije 1/1a prema Kelebiji. U povratnom smeru će se koristiti ista privremena trasa linije 1/1A.

Tokom radova na pomenutoj relaciji neće biti u upotrebi stajališta "Jadran", "Higjenski zavod", "Čarnojevićeva", "SInagoga". Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta "Patrija", "Pošta I" i stajalište "Matija Gubec".

Linija 2 i 9 će saobraćati do ulice Zmaj Jovine redovnom trasom odakle će autobusi ići kroz ulicu Arsenija Čarnojevića do ulice Petra Lekovića. Ulicom Petra Lekovića će doći do ulice Aleja Maršala Tita odakle će saobraćati uobičajenom trasom linije 2 odnosno linije 9 prema Srpskom Šoru. U navedenom periodu stajalište "Samoposluga br.23" će biti izmešteno ispred raskrsnice sa ulicom Petra Lekovića.

Linija 8 će saobraćati, gledano iz smera Željezničkog naselja, redovnom trasom do Aleje Maršala Tita odakle će se kretati ulicom Braće Majer, zatim kroz Tolstojevu ulicu do Trga žrtava fašizma odnosno do stajališta "Lifka" odakle dalje saobraća uobičajenom trasom linije 8. U povratku iz Aleksandrova koristiće istu privremenu trasu linije.

Tokom izvođena radova na liniji 8 neće biti u upotrebi stajalište "Sinagoga".

Izmena saobraćanja autobuskih linija 1/1a, 2, 3, 9 i 28

Od danas je došlo do promene trase i na liniji 3 Makova sedmica - Bajski put i liniji 28 Subotica - Ljutovo - Donji Tavankut - Gornji Tavankut. Zbog radova u ulici Bajski put, pomenute linije će saobraćati od stajališta Lifka Somborskim putem do Gajeve ulice odakle će nastaviti Bajskim putem prema okretnici linije 3 u smeru Tavankuta.

U periodu radova na liniji 3 neće biti u upotrebi stajališta „Sarvaš“, „Sadecki“, „OŠ Đuro Salaj“. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta „Sarvaš-Somborski put“ i „Drvena ambulanta“. Na liniji 28 neće biti u upotrebi stajalište „Sadecki“. Umesto navedenog stajališta u upotrebi će biti stajalište gradskog prevoza „Drvara“.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 5452

Povezana vest

Povezane teme

Suboticatrans

red vožnje autobusa

izmena reda vožnje

autobuske linije

saobraćanje autobusa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.