• Pregleda: 4989

Zatvara se Gradska biblioteka zbog renoviranja

Zatvara se Gradska biblioteka zbog renoviranja

Zbog renoviranja Gradske biblioteke, korisnici neće biti u mogućnosti da koriste Čitaonicu, već će im na raspolaganju biti prostor Američkog kutka.

Sva odeljenja Gradske biblioteke, izuzev Američkog kutka, biće zatvorena zbog renoviranja objekta od 4. aprila do 15. maja 2016. godine. Za to vreme zaposleni će obaviti reviziju knjižnog fonda Gradske biblioteke.

Od 15. maja Čitaonica Gradske biblioteke biće pristupačna i osobama sa invaliditetom.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

13
subotičanin Odgovori
Dali se smanjio broj zaposleni u gradskoj biblioteci nekada ih je radilo 35 a sada ih ima 78, nije mi jasno šta oni rade voleo bi da nam to neko pojasni.
Detri Odgovori
Koliko gradska biblioteka ima zaposlenih?
drapo Odgovori
Da li u Subotici postoji neko kvalifikovaniji,sposobniji i pametniji od ovog sadašnjeg direktora ??? Njega je postavio dinkić [*...*] ništa nije doprineo ugledu one naše stare subotičke biblioteke !!!Dobro je plaćen za posao koji uopšte neradi !!!
mandic Odgovori
dali imaju gradjevinsku dozvolu kazu da su veliku rupu vec napravili u sredini bez zastite da su neki skoro upali
mari srnic Odgovori
@Srapo na žalost njega je postavi DS, pa ga SVM tj Pastor ostavio na poziciji. On se šlepao pored Dinkića, nadajući se da će postati ministar kulture, ali ni ovde nije cenzus prešao. Ali mislim da je sada emoralno da pričamo o njemu, jer na žalost gospodin je ako je informacija tačna doživeo infart, ali se oporavlja i želim mu brz oporavak.
Safet Odgovori
78 zaposlenih????? O majjko moja
niko Odgovori
u bibljoteci ima zaposlenih razlicitih struka i profila a zajednicko im je da su clanovi partija bivse i sadasnje vasti .
sever Odgovori
Vms je pozaposljavao svoje. Ne rade nista, primaju platu. Treba dobro podeliti otkaze. Sta trazi u biblioteci 78 radnika?
Safet Odgovori
Strasno partijaski mafijasi. I gde sad mi da ucimo mesec dana????
upucena Odgovori
kazu da je nesrecni direktor dobio infarkt jer su radili zbog gradjevinske dozvole......nastavice se
boa Odgovori
A renoviranje će biti gotovo kad i pozorište za nekih 200, 300, 650 godina.....Bravo gradonačelniče, bravo SVM!
easy58 Odgovori
dobra je to stvar kogod pravio da se omoguci dostupnost osobama sa invaliditetom, a losa strana je sto se naduva cena radova i deli razlika od realnog ostvarivog normativa i te pare trose na sponzorisanje vladajucih stranaka (da budem fin i prema muljatorima).
stormwatch Odgovori
Jel se to renovira ono polupano staklo od pre godinu i kusur?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.