Komentara: 0
Pregleda: 2951

"Žarko žurka" - 55 godina postojanja

16.05.2012. u 18:14h
Izvor: RTV Yueco
Osnovna i srednja škola “Žarko Zrenjanin” proslaviće dan škole velikom “Žarko žurkom” na Trgu ispred Gradske kuće . U petak od 16 do 18 časova će biti organizovan bogat program koji su zajedno pripremila deca škole sa nastavnicima i brojni poznati subotički sportisti u povodu proslave pedeset i petog rođendana škole.
"Žarko žurka" - 55 godina postojanja

Pored horskog nastupa dece iz škole “Žarko Zrenjanin” , nastupiće i folklorna i ritmička sekcija ove škole, a deca iz drugih osnovnih i srednjih subotičkih škola će učestvovati u sportskim aktivnostima. Mnogi ugledni subotički sportisti su se odazvali pozivu škole da učestvuju u programu: Đula Mešter, Eleonora Vild, Tomislav Sivić, Radoslav Svirčev, Gabor Sagmajster, Ervin Katona I Elvira Janoši.

“Žarko žurka” organizivana u povodu pedeset i pete godišnjice osnovne i srednje škole “Žarko Zrenjanin” u Subotici, počinje u 16 časova nastupom inkluzivnog hora “Muzika srca”, a završava se u 18 časova dodelom medalja u odbojci.Učestvovaće i mnoge sportske ekipe poznatih subotičkih klubova.

Ove godine je uprva škole donela odluku da se dan škole proslavi na drugačiji način sa ciljem da se sugrađani i deca iz drugih subotičkih osnovnih i srednjih škola druže sa decom iz škole “Žarko Zrenjanin” sa kojima i treba da se integrišu. Proslava na Trgu će biti dobra prilika da deca iz “Žarka Zrenjanina” prikažu svima šta znaju da rade.

Pored glavnog programa od 16 do 18 časova, biće organozovane prodajne izložbe ukrasnih i upotrebnih predmeta učenika i korisnika škole, kreativna, likovna i grnčarska radionica, terapija glinom i folklorna radionica.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2951
Povezane teme

OiSS Žarko Zrenjanin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.