Komentara: 0
Pregleda: 2982

Zapaženi rezultati stonotenisera Aleksandra Čokića na turnirima u Novom Sadu i Senti

12.09.2016. u 11:50h
Izvor: Subotica.com
Prvog vikenda u septembru u Novom Sadu i Senti održani su stonoteniski turniri za mlađe kategorije, za rang listu Srbije za mlađe kadete, kadete i juniore. Na ovim turnirima od Spartakovih igrača najzapaženije rezultate imao je kadet Aleksandar Čokić.
Zapaženi rezultati stonotenisera Aleksandra Čokića na turnirima u Novom Sadu i Senti

Na dvodnevnom turniru u Senti mlađe kategorije Spartaka učestvovali su na rang lista bodovnim turnirima  Srbije za mlađe kadete do 12 godina, kadete do 14 godina i juniore do 18 godina, dok je turnir za mini kadete do 10 godina nije bio zvaničnog karaktera.

Prvog dana učestvovali su kadeti Spartaka Aleksandar Čokić, Luka Videc, Jovan Marković i Lehel Stojan Kiš. Zapažen uspeh napravio je mladi Čokić koji je osvojio 1. mesto. Od ostalih kadeta Spartaka Luka Videc je ostvario palsman od 9-16 mesta,  dok su Jovan Marković i Lehel Stojan bili od na deobi 16-32 mesta. Kod mini kadeta (do 10 godina) na nezvaničnom turniru Nemanja Marković je zauzeo 3. mesto, dok su se Marino Jozić i Vedran Bošnjak plasirali od  5-8 mesta.

Drugog dana turnira u Senti održao se zvanični turnir koji se boduje za rang listu Srbije za mlađe kadete, gde su učestvovali Aleksandar Čokić i Lehel Stojan Kiš. Čokić je ovom prilikom došao na korak od osvajanja trofeja, ali poraz u finalu mu je doneo "samo" drugo mesto, dok se Lehel Stojan Kiš plasirao od 5-8 mesta.

U nedelju (4. septembra)  u Novom Sadu održan je zvanični turnir za rang listu Srbije za juniore gde su od juniora Spartaka učestvovali Bence Bognar, Dominik Mihalović i Luka Andrašić. Bognar je prošao grupu i ispao u 1. kolu glavne table, Mihalović je prošao grupu i ispao u 2. kolu glavne table, dok Andrašić nije prošao grupu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2982
Povezane teme

stoni tenis

stonoteniski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.