Komentara: 1
Pregleda: 4237

Zapažen nastup mlađih kategorija Karate klub "Enpi" na Prvenstvu Vojvodine

14.03.2017. u 13:00h
Izvor: Subotica.com
U Savinom selu u nedelju, 12. marta, održano je Prvenstvo Vojvodine za petliće, poletarce i pionire na kojem je nastupilo 250 takmičara iz 24 kluba iz cele Vojvodine, među kojima su bili i karatisti Enpija.
Zapažen nastup mlađih kategorija Karate klub "Enpi" na Prvenstvu Vojvodine

Karate klub "Enpi" na turniru u Savinom selu nastupio je sa svojim najmlađim članovima, a u klubu ističu da su zadovoljni ostvarenim rezultatima.

Zlatne medalje su osvojili: kata tim petlića (2010 i mlađi) – (Vasilije Marjanov, Vasilije Krstić i Mate Molnar) i Vasilije Krstić pojedinačno, srebrne medalje su osvojili Nikola Uzelac i Stefan Ćeran, dok su bronzane medalje osvojili Dejan Dozet i Luka Taslak u katama i Stefan Ćeran u borbama.

Plasman od 5-8 mesta koji obezbeđuje nastup na Prvenstvu Srbije ostvarili su: Marko Nikolić, Mia Cmiljanić, Lidija Popović, Ema Kopilović, Ognjen Stokić, Branislav Pavlović, Nenad Kolar, Maja Čajkaš, Tara Basarić i Uroš Marodić.

Pored Prvenstva Vojvodine takmičari Enpija su dan ranije učestvovali na međunarodnom turniru Brčko Open. Na ovom tradicionalnom karate turniru nastupila su dva seniora karate kluba Enpi - Vladam Grbić i Karolina Kalapoš, kojima je ovo bila zadnja provera pred Prvenstvo Vojvodine koje ih očekuje ovog vikenda u Adi.

U konkurenciji borbi Vladan je osvojio zlatnu medalju, dok je Karolina u konkurenciji izvođenja kata osvojila srebrnu medalju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 4237
Povezane teme

karate klub enpi

karate

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.