Komentara: 34
Pregleda: 9765

Zapaljen tobogan na igralištu na Teslinom naselju

09.01.2014. u 15:19h
Izvor: RTV Yueco
Dečje igralište u Pesničkoj ulici, koja se nalazi u Teslinom naselju uniištili su vandali tako što su zapalili tobogan i ukrali ljuljaške. U Direkciji za izgradnju grada kažu da će da izdaju nalog da se igralište popravi. Reč je o starom igralištu koje je ove godine trebalo da se rekonstruiše.
Zapaljen tobogan na igralištu na Teslinom naselju

Mališani iz Pesničke i okolnih ulica  nemaju više igralište gde bezbrižno mogu da se druže.Jedino igralište koje se nalazi u dvorištu nekoliko zgrada je devastirano, jer su pojedini neodgovorni sugrađani koji se okupljaju na tom igralištu uništili sve što se uništiti moglo.Dejan Vuković ima deset godina i kaže da je najviše voleo da se spušta niz tobogan.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da su prošle godine izdvojili osam miliona dinara za popravku komunalne opreme, a za taj novac su mogli da izgrade 16 igrališta. Problem izgleda nerešiv jer pored igrališta i druga komunalna oprema se nalazi na udaru vandala.

Direkcija je sklopila ugovor sa preduzećem Komval  do aprila za održavanje igrališta, tako da će se od tog novca devastirano igralište popraviti. Ugovor je potpisan na 3,7 miliona dinara i pola novca je potrošeno prošle godine.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 34
Pregleda: 9765

Povezana vest

Povezana zviždaljka

Povezane teme

dečje igralište

igralište za decu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.