• Pregleda: 6770

Zamena lične karte i tokom januara svih 7 dana u nedelji

Zamena lične karte i tokom januara svih 7 dana u nedelji

Kancelarije za zaprimanje zahteva i izdavanje ličnih karata u zgradi aneksa Policijske uprave u Subotici, u toku meseca januara, raditi subotom i nedeljom, po unapred zakazanim terminima.

Kako se navodi u saopštenju, građani će svoja zakonom propisana prava moći nesmetano da ostvare vikendom u vremenskom periodu od 7,30 do 12 časova.

Obzirom da šalter banke i pošte u okviru policijske uprave ne rade subotom i nedeljom, iz PU apeluju na građane da zakonom propisane takse uplate radnim danom.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

3
Mauzer Odgovori
Potovani odakle Vam te informacije? Pocetkom decembra ste isto objavili slicnu vest da se vikendom moze podici licna karta,ja sam otisao samo ko ima zakazano isa je u sobu za slikanje otiske.... a da zakaze il da podigne gotovu licnu kartu nije mogao jer salter neradi a gotove licne karte ne izdaju samo radnim danima od 9 do 15 casova.Tako da Vas moli pre nego sto objavite neku vest da i proverite dali je to tako ili objavite izvor te vesti.
panonski čamac Odgovori
Niko da spomene e-upravu?
Tamo možete zakazati šta želite.
andrea Odgovori
ako se dobro sećam od 2011 godine ako ne pre je bio rok 2016 godina . 5 godina i niste uspeli da zamenite lične karte. a sad juriiiš
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.