• Pregleda: 9148

Zamena lične karte do kraja godine i nedeljom u SUP-u

Zamena lične karte do kraja godine i nedeljom u SUP-u

Zbog povećanog broja zahteva za zamenu lične karte na starom obrascu, od 4. do 31. decembra 2016. godine, kancelarija za zaprimanje zahteva i izdavanje ličnih karata u zgradi aneksa Policijske uprave u Subotici raditi i nedeljom.

Građani će moći da podnesu zahtev i preuzmu ličnu kartu, radnim danima od 7.30 do 15.30 časova, a subotom i nedeljom od 7.30 do 12 časova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

6
Devix Odgovori
S tim da obavezno uplatite takse u petak jer vikendom u aneksu ne rade pošta i banka.
Oko sokolovo
To se podrazumeva. Srbija je poznata po nakaradnosti. FT1P ne sme pasti!
uvek u pravu Odgovori
Pazite za koju i kakvu ćete da se odlučite pošto smo zemlja u kojoj važe tri vrste ličnih karata. Ja sam pogrešno izabrao pa će me to novčano koštati.
Asd Odgovori
A ako ne napravim ni nakon 31-og?
Somborac
5.01.2017 god dodješ i prijaviš da si krenuo 31,12,2016 da podneseš zahtev i usput izgubio staru ličnu kartu :):)
građanin Odgovori
JA sm bio 20 novembra uplatio taksu i čekao na šalteru jbr. 1 tri sata da dođem na red, kada sm došao na red ljubazna službenica mi je pogledala dokumente i uplaćenu taksu upisala me u neku svesku i rekla da se javim 29 januara2017 u sobu 2, 3, ili 4 radi zakazivanja.
Bio sam šokiran i pitao sam je kako to kada mi stara lična karta važi do 31, decembra, žena je slegla ramenima i rekla verovatno će se rok produžiti, posle mene je bila jedna baka njoj je zakazan termin za april (ako preživi) pošto mi je pričala o bolesti koja ju je snašla jer je 83 godine.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.