• Pregleda: 11800

"Zajednički ples" subotičkih maturanata

Manifestacijom "Zajednički ples" subotički maturanti će sutra obeležiti završetak školske godine. Organizator manifestacije, koja će ove godine drugi put biti održana u našem gradu, je Kancelarija za mlade u saradnji sa Akivom direktora srednjih škola.
"Zajednički ples" subotičkih maturanata

Četvorosatni program će na Trgu slobode početi od 18 časova, izvođenjem valcera i modernog plesa, nakon čega će uslediti prezentacije, filmovi i muzički deo kojim će biti predstavljene sve subotičke srednje škole.

- Cilj manifestacije je da se mladim ljudima ponudi prostor da oni sami kreiraju sadržaje koji su im zanimljivi, pa tako obeleže završetak svog srednjoškolskog obrazovanja - kaže koordinatorka Kancelarije za mlade, Dejana Baltes.

Pesmom u izvođenju školskog hora prvi će se predstaviti đaci Srednje škole „Žarko Zrenjanin“, a nakon njih desetominutnom tačkom zumba plesa i đaci Školskog centra „Dositej Obradović“. Maturanti Hemijsko-tehnološke škole će održati modnu reviju, bend Ekonomske škole će izvesti tri numere, dok će đaci Medicinske škole prikazati film. Muzički talenat će u polučasovnom programu predstaviti učenici Muzičke škole, a nakon njih nastup će imati i đaci Tehničke škole „Ivan Sarić“, Politehničke i Gimnazije „Svetozar Marković“.

- Znamo da će i ove godine naši maturanti defilovati ulicama grada uz pratnju trubača i svoje okupljanje završiti na gradskom trgu kod Plave fotane. U saradnji sa Kancelarijom za mlade želeli smo da osmislimo još jedan način obeležavanja kraja školske godine i drago mi je da ovu manifestaciju održavamo drugi put. Ove godine ćemo ponuditi mnogo bogatiji program zato pozivam sve da nam se priključe - kaže predsednik Aktiva direktora, Iso Planić.

U povezanoj vesti i fotoalbumu možete videti kako je "Zajednički ples" izgledao prethodne godine.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
kada Odgovori
kojeg datuma se odrzava ples? hvala
Vitomir Markovic Odgovori
Nadam se da će konačno prestati ono suludo divljanje u fontani.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.