Komentara: 3
Pregleda: 2733

Za vikend jedriličarska regata "III Reful kup"

20.04.2016. u 12:50h
Izvor: Subotica.com
Jedriličarski klub "Reful" za vikend na jezeru Palić organizuje "III Reful kup". Regatno polje biće postavljeno u blizini turističkog dela Palićkog jezera, a regatni odbor, kao i takmičari biće smešteni kod Sokolskog doma u blizini veslačkog kluba na Paliću.
Za vikend jedriličarska regata "III Reful kup"

Regata je raspisana za klase: Optimist, Laser 4.7, Laser Radial i Laser Standard, a kako kažu iz JK "Reful", zbog nerazumevanja i uskraćivanja bilo kakve finansijske podrške od strane lokalne samouprave, organizator je bio prinuđen da smanji broj klasa na regati, te su tako iz ovogodišnjeg Reful kupa, izostale klase Finn i 470.

Iako sa smanjenim brojem klasa, najavljeno je učešće preko 60 takmičara iz 7 jedriličarskih klubova iz Srbije. Od klubova koji će učestvovati na 3. Reful kupu, pored domaćina, biće tu Vojvodina (Novi Sad), AJK Beograd, Palilula (Beograd), Gemax (Beograd), Zemun, JK Metalac (Smederevo) i Palić.

Za vikend jedriličarska regata "III Reful kup"

Start prve trke je predviđen u subotu u 12 časova, a zatvaranje manifestacije je predviđeno za nedelju u 16 časova. JK „Reful“ je pozvao građane da posete Palićko jezero tokom predstojećeg vikenda i uživaju u ovoj atraktivnoj manifestaciji.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2733
Povezane teme

jedriličarstvo

jedriličarski klub reful

reful kup

jedriličarska regata

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.