Komentara: 10
Pregleda: 2983

Za vikend Dužijanca malenih

05.07.2012. u 17:02h
Izvor: RTV Yueco
Za vikend će se održati „Dužijanca malenih 2012.“. Deca će u subotu pre podne boraviti na Đurđinu, kod domaćina Vlatka Vojnić Purčara gde će biti održana etno radionica i druženje, a uveče od od 20 časova na Trgu slobode će se predstaviti mali bandaš i bandašica, a potom će da usledi folklorna večer. Nastupit će sve folklorne skupine koje sudjeluju u proslavi „Dužijance malenih 2012“.
Za vikend Dužijanca malenih

U nedelju sa početkom u 10 časova biće održana Svečana sveta misa zahvalnica, Dužijance malenih, a nakon toga će uslediti mimohod učesnika „Dužijance malenih“ do Gradske kuće gdje će mali bandaš i bandašica predati hleb gradonačelniku.

Zbog povorke u nedelju od od 10,45 časova do 11,30 časova će biti zatvorene sledeće ulice: Trg žrtava fašizma od kružnog toka u ulici Petefi Šandora i raskrsnicu Trga žrtava fašizma, Somborskog puta i Harambašićeve ulice i Matije Gupca, zatim ulice: Sečenji Ištvana, Rudićeva i Dimitrija Tucovića do kružnog toka gdje se zatvaraju Štrosmajerova ulica i Petra Drapšina, kroz kružni tok - skreće se desno, i Štrosmajerovom ulicom ide do svečanog ulaza Gradske kuće.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 10
Pregleda: 2983
Povezane teme

dužijanca malenih

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.