• Pregleda: 5372

Za vikend četvrtfinalni i polufinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

U nedelju ćemo saznati ko će se dva dana kasnije sastati u finalu, ako će se boriti za treće mesto na 43. Novogodišnjem turniru u malom fudbalu. Za vikend će biti odgrano šest mečeva, a kompletan raspored pogledajte u nastavku.
Za vikend četvrtfinalni i polufinalni mečevi Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Ušli smo u samu završnicu tradicionalnog turnira, a ko će poneti pehar i nagradni ček u iznosu od 350.000 dinara saznaćemo u utorak kada su na programu utakmice za prvo i treće mesto.

U četvrfinalnim duelima, koji se igraju u subotu, sastaće se Kuća zdravlja - Arena (16 časova), Visoki napon Sicilija - Kraljevina Srbija (17 časova), Real impeks Šeki enterijeri - Prologis (18 časova) i  Česma invest - Jasimpeks Superinfo (19 časova).

Polufinalni mečevi igraju se u nedelju od 18, odnosno 19 časova, dok će se poslednjeg dana turnira (utorak, 5. januar) odigrati dve revijalne i dve takmičarske utakmice - od 16,30 treneri protiv sudija Gradskog fudbalskog saveza, zatim meč za treće mesto od 17 časova, od 18,15 sastaće se igrači 2004. godiše FK "Spartak" i Arena. Veliko finale na programu je od 19 časova.

Mečevi se igraju u Hali sportova, a dnevna karta iznosi 100 dinara.

Rezultate (uživo), statistiku, sastave timova i druge aktuelne informacije možete da pratite na turnirskom sajtu - turnirumalomfudbalu.com.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.