Komentara: 3
Pregleda: 13705

Za vikend 6. međunarodni susret oldtajmer vozila

03.06.2016. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Za dane vikenda u Subotici i na Paliću održaće se tradicionalna manifestacija za ljubitelje i vlasnike oldtajmer automobila na kojoj će se i ove godine pojaviti veliki broj vozila kako iz Srbije, tako i regiona.
Za vikend 6. međunarodni susret oldtajmer vozila

Učesnici relija u subotu ujutro će se prvo iz Subotice zaputiti u Kulu, tamo će biti gosti lokalne Turističke organizacije, a posle organizovanog ručka vratiće se za Suboticu. Oko 17,30 časova predviđeno je izlaganje istorijskih primeraka na platou pored bazena Prozivka, na tzv. pešačkoj promenadi. Za večernji deo programa učesnicima susreta obezbeđena je večera i druženje uz prigodan zabavni program.

Narednog dana, u nedelju, učesnici relija će se oko 9 časova uputiti prema Paliću, a zatim će svoja vozila izložiti na šetalištu pored Velike terase. U popodnevnom delu programa organizovana je dodela priznanja i zahvalnica za učesnike "6. međunarodnih susreta i reli oldtajmer vozila". Izložba oldtajmera na Paliću biće do 12,30 časova.

Za vikend 6. međunarodni susret oldtajmer vozila

Za vikend 6. međunarodni susret oldtajmer vozila

Na izložbama će biti izloženo 76 oldtajmer vozila (automobila i motocikala), proizvedenih od 1917. do 1970. godine, a uz prisustvo oko 150 učesnika iz Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Srbije.

Organizator ove manifestacije je Oldtajmer klub "Subotica".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 13705
Povezane teme

oldtajmeri

oldtajmer klub subotica

međunarodni susret i reli oldtajmer vozila

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.