• Pregleda: 10184

Za predstavu "Indigo" još 100 karata - sav prihod vrtiću i ambulanti u Bajmoku

Za pozorišnu predstavu "Indigo" koja će 17. juna biti izvedena u Bajmoku, preostalo je još 100 karata.
Foto: Story.rs
Za predstavu "Indigo" još 100 karata - sav prihod vrtiću i ambulanti u Bajmoku

Predstava u kojoj igraju Danica Maksimović, Branislav Lečić i Marija Vicković, biće izvedena u okviru prvog dana etno Festivala "Glas anđela - Tijana Jurić", u sali KUD "Doža Đerđ" u 20 časova.

- Želja je da drugu godinu zaredom pošaljemo poruku "kulturom protiv nasilja" i da decu motivišemo da prepoznaju prave vrednosti. Bavljenje muzikom jedan je od načina da se klone loših stvari koje svakodnevno vrebaju. Ovim festivalom želimo da pokažemo koliko talentovane dece ima, koja ne mogu da dođu do izražaja zbog nekih senzacionalnih informacija koje se svakodnevno plasiraju u medijima, kažu u Fondaciji Tijana Jurić.

PRIHOD OD ULAZNICA - AMBULANTI I VRTIĆU U BAJMOKU

U prodaju je pušteno 300 ulaznica, od kojih 250 odgovara numerisanim sedištima, dok 50 preostalih mogu da kupe svi oni koji ne mogu da prisustvuju predstavi, a želeli bi da pomognu humanitarnu akciju koju ta fondacija organizuje u okviru ovogodišnjeg festivala.

- Prošlogodišnji, prvi Festival „Glas anđela – Tijana Jurić“ takođe je bio humanitarnog karaktera i tada smo od prodaje majica sa Tijaninim likom i festivalskim obeležjima, prikupili 575.000 dinara za lečenje troje obolele dece u Srbiji. Ove godine, od prodaje ulaznica i novca koji se bude prikupio tokom sva tri festivalska dana, fondacija će kupiti televizor i štampač za vrtić „Loptica“, kao i računar za Opštu ambulantu u Bajmoku. Želimo da i na ovaj način pokažemo koliko nam je stalo da Bajmok postane lepše mesto za život – rekao je ovom prilikom osnivač fondacije, Igor Jurić.

Izvor fotografije: B&G

O PREDSTAVI "INDIGO"

Drama „Indigo“ je priča o savremenom svetu žena, o ženi u savremenom društvu. Dve žene, ambiciozne, sposobne, moćne i uspešne kriju se iza ciljeva, interesa i ambicija. Deleći radno mesto, naizgled dele i sudbinu. U predstavi gledamo likove čije sudbine deli veliki broj žena u savremenom društvu i ideja ovog teksta, pored etabliranja problema savremenog sistema jeste da zapravo pokrene misao i „prodrma kavez“.

Cena ulaznica iznosi 300 dinara, a moguće ih je kupiti putem inboxa Fesjbuk stranice Fondacija Tijana Jurić ili putem inboxa Fejsbuk profila osnivača fondacije, Igora Jurića.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.