Komentara: 1
Pregleda: 1689

Za master studije na Građevinskom fakultetu još 75 mesta

11.09.2018. u 16:37h
Izvor: Subotica.com
Na master akademskim studijama na Građevinskom fakultetu ima ukupno 75 slobodnih mesta za upis.
Za master studije na Građevinskom fakultetu još 75 mesta

Na studijskom programu Građevinarstvo ima mesta za 73 studenta, koji će se finansirati na teret budžeta i dva samofinansirajuća studenta. Školarina za državljane Srbije iznosi 80 hiljada dinara,  dok je za strane studente 1650 evra. Za upis mogu konkurisati kandidati koji imaju završene osnovne akademske studije na odgovarajućem studijskom programu Građevinskog fakulteta, kao i na sličnom programu drugog fakulteta  sa najmanje 240 ESPB bodova.

- Studenti mogu da izaberi neki od pet modula kao što su betonske i metalne konstrukcije, hidrotehnika i vodno inženjerstvo, arhitektonsko inženjerstvo i saobraćajnice. Najveće interesovanje kandidata je za upis na modul konstrukcije – rekao je prof. dr Miroslav Bešević, dekan Građevinskog fakulteta.

Prijavljivanje kandidata u prvom konkursnom roku biće od 15. do 19. oktobra od 11 do 13 časova. Preliminarna rang lista biće objavljena 20. oktobra, a konačna šest dana kasnije. Upis primljenih kandidata biće organizovan 27. i 28. oktobra.

U drugom konkursnom roku prijavljivanje kandidata biće 30 i 31. oktobra, rang lista će biti objavljena 2. novembra, a upis primljenih kandidata će biti organizovan 5. novembra.

Detaljnije informacije o uslovima upisa mogu se dobiti na telefon 554-300, lokal 109.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1689
Povezane teme

upis na fakultet

građevinski fakultet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.