Komentara: 0
Pregleda: 2004
Foto

Za malog Olivera skupljeno još 236 hiljada dinara

02.11.2020. u 13:15h
Izvor: Subotica.com
Na četvrtom humanitarnom bazaru, održanom u subotu u Atriumu hotela „Galerija“ skupljeno je 236.000 dinara, namenjenih lečenju desetomesečnog Olivera Pal Gajodija iz Bajmoka.
Za malog Olivera skupljeno još  236 hiljada dinara

I ovog puta bazaru, koji organizuju naše sugrađanke, odazvao se veliki broj Subotičana svih generacija, a kako se održavao u zatvorenom prostoru poštovale su se mere, te se ljudi nisu puno zadržavali da bi drugi mogli da uđu. Najviše njih je obišlo tezge, kupilo kolače, sokove ili igračke.

Za malog Olivera skupljeno još  236 hiljada dinaraZa malog Olivera skupljeno još  236 hiljada dinaraNajveseliji su bili najmlađi, za koje je organizovan bogat zabavni program, od slikanja, pinjate iznenađenja do takmičenja za najbolju masku.

- S obzirom na situaciju, zadovoljni smo odzivom naših sugrađana i zahvaljujemo se svima koji su došli, poštovali propisane mere i pomogli da se novac za lečenje malog Olivera što pre skupi – kaže Radmila Vidaković, jedna od organizatorki bazara.

Za malog Olivera skupljeno još  236 hiljada dinaraSvoj doprinos akciji za pomoć Oliverovom ozdravljenju kroz prodajnu izložbu humanitarnog karaktera dao je i subotički fotograf Damir Vujković koji je sugrađanima ponudio svoje fotografije sa izložbe koju je nedavno priredio.

Na humanitarni bazarima koje organizuju naše vredne sugrađanke do sada je prikupljeno oko milion i po dinara. Svi koji žele da pomognu Oliverovo lečenje, mogu to da učine i slanjem SMS poruke 848 na broj 3030 ili uplatom na račune Fondacije "Budi human - Aleksandar Šapić".

Izvor: Subotica.com
Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera Humanitarni bazar za Olivera
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 3 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2004

Povezane vesti

Povezane teme

Humanitarna akcija

humanitarna pomoć

humanitarni rad

humanitarni apel

oliver pal gajodi

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.