Komentara: 0
Pregleda: 5170

Za film “Ustanička ulica” najbržima podeljene ulaznice

23.03.2012. u 14:36h
Za film “Ustanička ulica” najbržima podeljene ulaznice

Bioskop EuroCinema i Subotica.com su nagradili posetioce sajta i najbržima poklonili 10 x 2 ulaznice za specijalnu projekciju filma „Ustanička ulica“ koja će se održati u subotu, 24.03.2012. u 20:00 časova u bioskopu EuroCinema (amfiteatar Otvorenog univerziteta).

Deset najbržih posetilaca će u toku dana putem telefona biti obavešteni o načinu preuzimanja ulaznica, a svima koju su poslali e-mail i nisu dobili ulaznice za film želimo više sreće sledeći put.


U Subotici ekipa filma “Ustanička ulica”

Nakon projekcije subotičkoj publici će se predstaviti reditelj filma Miroslav Terzić, glavni glumac i producent filma Gordan Kičić kao i ostala filmska ekipa. Ulaznice se po ceni od 250 dinara mogu kupiti na portirnici Otvorenog univerziteta tokom čitavog dana do početka projekcije.

Sinopsis filma:
Mladi tužilac dobija slučaj koji mora da drži u najvećoj tajnosti. Dosije koji mu dospeva u ruke, krije jezive tajne a klupko zločina počinje da se odmotava i vodi jako visoko, tamo gde niko do sada nije mogao doći...
Ko je Grbavi, ko koga prati, ko je u smrtnoj opasnosti, ko je kriv a ko nedužan... Sumnje zamenika tužioca pokazuju se opravdanim, on više ne zna kome može da veruje. Ipak, odlučan je da stvar dovede do kraja iako se opasnost krije iza svakih vrata na koja pokuca...
U ovoj igri sve je dozvoljeno a sam čovek je laka meta...

Postavljeno pre 12 godina i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 5170
Povezane teme

bioskop Eurocinema

film ustanička ulica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.