Komentara: 1
Pregleda: 10453

Webiz u Subotici: 1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga

27.09.2016. u 17:56h
Izvor: Subotica.com
Od 18. do 20. novembra u hotelu Galleria u Subotici održaće se Webiz poslovna edukacija. U pitanju je sedma realizacija ovog poslovno-edukativnog programa, a treći put je kao mesto dešavanja izabrana Subotica. 
Webiz u Subotici: 1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga

Poslovna edukacija je nastala u okviru brenda Webiz, najposećenije i najkvalitetnije konferencije koja se bavi internet tehnologijama i komunikacijama u Srbiji u proteklih pet godina. 

Webiz poslovna edukacija je poslovno-edukativni događaj namenjen poslovnim ljudima koji žele da unaprede poslovanje svojih kompanija pomoću savremenih tehnologija i digitalnih marketinških alata i tehnika. Pored velikog broja eminentnih predavača, kao posetioci dolaze predstavnici velikog broja malih i srednjih preduzeća iz cele Srbije, pa su naši događaji savršena prilika za stvaranje novih poslovnih prilika i poznanstava.

Ovaj edukativni program je namenjen mahom malim i srednjim preduzećima, preduzetnicima, kao i svima oni koji žele da poboljšaju poslovanje svojih firmi, ili da unaprede svoje lične veštine na polju poslovanja uz pomoć interneta.

Webiz u Subotici: 1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga

Cilj je da se kroz kvalitetna predavanja, vrhunske stručnjake i predavače unapredi poslovanje u Srbiji. Oblasti koje se obrađuju na Webiz događajima su digitalni marketing, E-commerce, digitalni advertajzing, Komunikacije, društvene mreže.

Trodnevni edukativni program u Subotici obradiće najnovije trendove u ekonomiji sa akcentom na digitalni marketing i advertajzing.

Kao i do sada, teme će publici izložiti neki od najuvaženijih predavača iz oblasti digitalnog marketinga, kao i predstavnici velikih kompanija i digitalnih marketinških agencija: Istok Pavlović, dr Sanja Vučinić, Vladimir Cerić, Ivan Minić, Radomir Marković, Marko Ilić, Slobodan Marković, Aleksandra Graovac, Aleksandar Petković, Goran Jankuloski...

Webiz u Subotici: 1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga

Način organizovanja i realizacije predavanja omogućava slušaocima značajnu upotrebnu vrednost prenesenih informacija, praktične primere i mogućnosti za interakciju sa predavačima i učesnicima edukacije.

Cilj svih predavanja na Webiz Programu poslovne edukacije jeste da se slušaocima približe mogućnosti i prednosti primene digitalnih marketinških alata i tehnologija, kako bi lakše plasirali svoje proizvode i usluge svojoj ciljnoj publici, i da povećaju svoju vidljivost na internetu.

Webiz u Subotici: 1 na 1 sa stručnjacima digitalnog marketinga

Detaljnije informacije o programu edukacije, temama predavanja, kao i samim predavačima možete naći na zvaničnoj internet stranici događaja - www.webiz.rs.

Prijave se takođe sprovode putem web sajta Webiz-a, dok sve vreme zainteresovani mogu dobiti detaljnije informacije putem telefona: 011/63 00 101 i e-maila: info@webiz.rs.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 10453

Povezane vesti

Povezane teme

webiz

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.