Komentara: 14
Pregleda: 4307

Vuk Jeremić spremio konkretan program sa 70 mera

09.03.2017. u 13:29h
Izvor: TV Subotica
Vuk Jeremić spremio konkretan program sa 70 mera

Budući predsednički kandidat Vuk Jeremić posetio je juče Suboticu i održao tribinu u hotelu Galerija. Jeremić je tom prilikom istakao, da je za razliku od ostalih kandidata, jedino on izašao sa konkretnim programom koji sadrži 70 mera  – od privrede, obrazovanja pa do zdravstva.

- To je program koji nudi konkretna rešenja kako mislim da bi moglo da nam bude bolje, šta treba da učinimo ne bi li nam bilo bolje. - rekao je Jeremić - Danas smo imali veliki skup na Kopaoniku, takozvani srpski "Davos", slušali smo ponovo bajke o savršenom životu u Srbiji, o zlatnom dobu u kome živimo, to je neki paralelni univerzum. Danas se u Srbiji teško živi, plata u ovoj zemlji danas je manja nego što je bila pre pet godina, a da su danas životni troškovi veći, da je pre 5 godina zaduženje Srbije bilo oko 15 milijardi evra, i tada smo navodno bili na ivici bankrota, a danas je 27 milijardi evra! To su neka pitanja na koja je teško dati odgovor.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 14
Pregleda: 4307
Povezane teme

predsednički izbori

izbori za predsednika republike

izbor za predsednika srbije

vuk jeremić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.