Komentara: 136
Pregleda: 24408

Vučić i Mihajlović sutra u Subotici

06.03.2017. u 16:38h
Izvor: Subotica.com
Vučić i Mihajlović sutra u Subotici

Predsednik Vlade Republike Srbije i kandidat za predsednika Srbije, Aleksandar Vučić, obići će sutra u 12 časova fabriku „Kontinental“ gde će prisustvovati otvaranju novog pogona ove fabrike. U ovom novom pogonu, koji se prostire na 12.000 kvadratnih, proizvodiće se delovi za automobile, a investicija je vredna 17 miliona evra. Po projekcijama u novom pogodinu biće zaposleno oko 500 radnika.

Tri časa kasnije radove na igradnji ipsilon (Y) kraka  (deonica granični prelaz Kelebija–petlja Subotica jug, na nadvožnjaku petlje Subotica jug) obići će potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović.

Istog dana, u poslepodnevnim časovima, u subotičkoj Hali sportova održaće se miting koji organizuje Gradski odbor Srpske napredne stranke Subotica.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 1 mesec
Komentara: 136
Pregleda: 24408

Povezana vest

Povezane teme

Y krak

Aleksandar Vučić

obilaznica

zorana mihajlović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.