Komentara: 0
Pregleda: 7060

Vremenska prognoza za 30. jun (petak)

30.06.2017. u 08:10h
Izvor: Subotica.com
Tokom današnjeg dana, temperature će se kretati u rasponu od 20 do 33 stepena, duvaće umeren, pretežno zapadni vetar, brzinom od 4 do 15 metara u sekundi. U prvom delu dana očekuje se suvo i vedro vreme, dok je u poslepodnevnim časovima moguće naoblačenje.
Vremenska prognoza za 30. jun (petak)

Sunce je izašlo u 04:54 časova, kada je temperatura bila na 20. podeoku, te će jutro biti nešto svežije u odnosu na prethodne dane. U prepodnevnim časovima biće vedro i sunčano, a porast temperature se očekuje od 11 časova.

Najviša dnevna temperatura iznosiće 33 stepena, koliko će biti u 14 časova. UV zračenje će danas biti najviše do sada, čak 9.6, te se građanima koji borave na otvorenom preporučuje adekvatna zaštita.

Zalazak sunca biće u 20:37 časova, kada će temperatura polako da se spušta ispod 30 stepeni. Tokom noći će doći do naoblačenja, a mogući su i pljuskovi u veoma kasnim večernjim časovima. Najniža temperatura iznosiće 20 stepeni, duvaće umeren jugozapadni vetar, brzinom do 15 metara u sekundi.

Tokom vikenda se očekuje pad temperature i kišovito vreme.

U subotu će tokom ranih prepodnevnih časova padati kiša, dok će kasnije biti suvo, sa povremenim naoblačenjima. Najviša dnevna temperatura biće 27 stepeni, a duvaće umeren severozapadni vetar, brzinom do 13 metara u sekundi. Noć će biti vedra i sveža, s najnižom temperaturom od 17 stepeni, a duvaće slab severozapadni vetar.

U nedelju se, takođe, očekuje svežije vreme. Jutarnja temperatura iznosiće 16 stepeni, a najviša dnevna biće 26 stepeni. Tokom dana će biti suvo i sunčano vreme, a u poslepodnevnim časovima moguć je kratkotrajan pljusak. Duvaće umeren, severozapadni vetar, brzinom do 11 metara u sekundi. Tokom noći, temperatura će se spustiti do 14 stepeni.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 7060

Povezana vest

Povezane teme

vremenska prognoza

prognoza vremena

vreme danas

vremenska prognoza za suboticu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.