• Pregleda: 2409

Vremenska prognoza za 20. mart (utorak)

Tokom sutrašnjeg dana, temperatura će se kretati u rasponu od -4 do 3 stepena, a duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Dan će obeležiti oblačno, suvo i hladno vreme.
Vremenska prognoza za 20. mart (utorak)

Sutra stiže proleće - Novo godišnje doba, proleće počeće sutra, 20. marta, u 17 časova i 15 minuta, saopštilo je Astronomsko društvo "Ruđer Bošković", prenosi Tanjug. U isto vreme za stanovnike na južnoj Zemljinoj polulopti počinje jesen.
Prelazak na letnje računanje vremena biće za vikend, u noći između 24. i 25. marta, kada ćemo kazaljke na satu pomeriti za jedan sat unapred.

Jutarnje časove obeležiće oblačno i suvo vreme, s temperaturom od -1 stepen. Tokom dana na kratko će doći do razvedrvanja, a najviša dnevna temperatura iznosiće 3 stepena. Duvaće slab, pretežno severozapadni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi. Tokom noći biće vedro, a temperatura će se spustiti na najnižih -4 stepena.

Narednog dana (sreda) očekuje se poslednji snežni talas za ovu sezonu. Najviša dnevna temperatura iznosiće 1 stepen, a duvaće slab, pretežno severni vetar, brzinom do 4 metra u sekundi.

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.