Komentara: 38
Pregleda: 22455

Vozilom usmrtio biciklistu u Mišićevu

17.06.2021. u 12:41h > 13:27
Izvor: Subotica.com
Jutros oko 9 časova i 45 minuta u naselju Mišićevo došlo je do teške saobraćajane nezgode u kojoj je stradala jedna osoba.
Vozilom usmrtio biciklistu u Mišićevu

Kako saznajemo u Policijskoj upravi Subotica, u saobraćajnoj nezgodi život je izgubio 67-godišnji muškarac iz Male Bosne, kojeg je dok je vozio električni bicikl udarilo teretno vozilo - Fiat Dukato. Zbog težine povreda biciklista je na licu mesta podlegao povredama.

Kako nezvanično saznajemo na biciklistu koji je izlazio iz sela teretno vozilo je naletelo sa zadnje strane. Uviđaj je završen, a više detalja biće poznato nakon utvrđivanja svih okolnosti.

Saobraćaj na ovom putu zbog uviđaja bio je u prekidu više od sat vremena. Kako javljaju vozači oko 11:25 časova saobraćaj je normalizovan.

Protiv 60-godišnjeg vozača teretnog vozila policija će podneti krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

* Fotografija iz viber grupe "Uživo sa subotičkih ulica"

Vozilom usmrtio biciklistu u Mišićevu

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 38
Pregleda: 22455
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.