Komentara: 1
Pregleda: 3862

Volontiranje u azilu za pse "Prizorgo" iz Bačke Topole

18.07.2012. u 11:28h
Društvo za zaštitu životinja "Prizorgo" iz Bačke Topole poziva sve zainteresovane koji bi želeli da volontiraju u ovom centru da posete društvo od 18. do 21. jula.
Volontiranje u azilu za pse "Prizorgo" iz Bačke Topole

Volontiranje bi podrazumevalo pomoć u izradi parkova i kućica za pse, hranjenje i sređivanje pasa, ili samo druženje sa psima. Takođe ovom prilikom biće organizovana i izložba fotografija nastalih tokom radne akcije, među kojima će poslednjeg dana biti odabrana najbolja.

Za sve učesnike radne akcije obezbeđeni su hrana i piće, te prevoz iz centra Bačke Topole do same lokacije.

Dakle, ljubitelji životinja, obožavaoci pasa, zaljubljenici u fotografiju i svi ostali ljudi dobre volje, društvo za zaštitu životinja "Prizorgo" srdačno vas očekuje od 18. do 21. jula, od 9 časova na druženje sa životinjama.

Ovom akcijom biće obezbeđeni novi parkovi za smeštaj postojećih pasa u azilu, i radost naših ljubimaca u druženju i igri sa Vama. Za pitanja i dodatne informacije pozovite nas putem telefona 064/672-63-68

Volontiranje u azilu za pse "Prizorgo" iz Bačke Topole

Postavljeno pre 11 godina i 9 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3862
Povezane teme

azil za pse

azil bačka topola

prizorgo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.