• Pregleda: 2828

Volonteri uredili unutrašnjost i dvorište OŠ "Vladimir Nazor" u Đurđinu

Radna akcija uređenja Osnovne škole "Vladimir Nazor" u Đurđinu, održala se u subotu, 16. septembra, a volonterski tim Vojvođanske banke uredio je školsko dvorište i unutrašnjost škole.
Volonteri uredili unutrašnjost i dvorište OŠ "Vladimir Nazor" u Đurđinu

Osnovna škola "Vladimir Nazor" u Đurđinu ima oko 120 đaka i nastavu od prvog do osmog razreda, vrtić, pripremni predškolski program, kao i produženi boravak. U subotu je održana radna akcija uređenja škole, kako bi se deci boravak u školskoj zgradi učinio interesantnijim, življim i veselijim.

Tim od 35 volontera, učinio je lepšim pragove, klupe na kojima sede učenici u hodniku i stalke za cveće. U dvorištu škole pokupljeno je lišće, ograbljicana je trava i posečene su grane.

- Deca će u ponedeljak ujutro dolazeći u školu, imati iznenađena, ali zadovoljna lica, jer su i ulazna kapija i ograda škole, posle dužeg niza godina, prefarbane. Vojvođanska banka je još jednom potvrdila opredeljenje da kontinuirano doprinosi dobrobiti društva i zajednice u kojoj posluje - rekla je Ljiljana Dulić, direktorka OŠ "Vladimir Nazor".

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.