Komentara: 0
Pregleda: 1612

Volonteri organizuju Art kvART2

21.06.2012. u 00:00h
Izvor: SuMedija
Letnji Art kvART2 će se održati u subotu, 23. juna 2012. od 10 do 14 časova u parku Ferenca Rajhla, najavljuje Fondacija “Danilo Kiš” U slučaju lošeg vremena događaj će biti preseljen u prostorije Omladinskog kluba “Skladište”.
Volonteri organizuju Art kvART2

Nakon šarene i zanimljive prodajne izložbe subotičkih kreativaca Art kvART, organizovane u januaru ove godine na inicijativu članica Volonterskog kultur kluba Fondacije “Danilo Kiš” Ivane Perić i Smiljke Tice u Modernoj galeriji “Likovni susret”, u junu očekuje vas letnji Art kvART2!

Na izložbi će izuzev izlagača iz Subotice izlagati i gosti iz Segedina. Svi koji volite lepe i unikatne rukotvorine, dobrodošli ste na ovaj zanimljiv događaj koji će pružiti priliku kreativcima da predstave i prodaju svoje radove: nakit, dekorativne predmete, lampe, slike, fotografije, skulpture, odevne predmete, stripove i sl. Prodajna izložba Art kvART2 osmišljena je u nameri da podrži inicijativu volonterki Kultur kluba i pruži mogućnost mladim kreativcima da ostvare kontakt sa kupcima unikata, kao i da zainteresovanim Subotičanima pruži priliku da pronađu za sebe jedinstvene i originalne proizvode koji, nažalost, u savremeno doba, gube u trci sa proizvodima masovne kulture.

Uz limunadu i prijatnu muziku, za čiji će odabir biti zaduženi vredni i raspoloženi volonteri, posetioci će moći da izaberu nov, interesantan detalj koji će ubuduće krasiti njih ili neki deo prostora koji im je drag.

Volonterke najavljuju i zimski Art kvART3 u koji će biti uključeni kreativci iz zemlje i regiona!

Izvor: SuMedija
Postavljeno pre 7 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1612
Povezane teme
Fondacija Danilo Kiš art kvart omladinski klub "skladište"
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 2 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.