Komentara: 1
Pregleda: 1243
Foto

Volonteri organizacije "Svi za Kosmet" prikupili više od 100 hiljada dinara i mnoštvo slatkiša za mališane sa Kosova i Metohije

26.12.2023. u 08:52h
Izvor: Subotica.com
Volonteri organizacije "Svi za Kosmet" prikupili više od 100 hiljada dinara i mnoštvo slatkiša za mališane sa Kosova i Metohije

Na humanitarnom štandu Udruženja "Svi za Kosmet", koji je bio postavljen u subotu na Zimskom vašaru, prikupljeno je 41.090 dinara i pun automobil slatkiša, slaniša i igračaka za mališane iz južne pokrajine.

- Hvala našim dragim sugrađanima koji su se odazvali pozivu, učestvovali u akciji i time pomogli da se naprave paketići za decu sa Kosova i Metohije - naglasio je Siniša Lalić iz Udruženja "Svi za Kosmet" - Istovremeno, Airsoft tim "Spartak" je u celodnevnoj dinamičkoj igri prikupio 67 hiljada dinara. Ovo je samo deo donacija budući da akcija traje tokom celog meseca.

Volonteri organizacije "Svi za Kosmet" prikupili više od 100 hiljada dinara i mnoštvo slatkiša za mališane sa Kosova i MetohijePodsećamo, cilj ovog humanitarnog udruženja je da se, kao i prethodne godine, napravi između 13 i 14 hiljada paketića koji će biti podeljeni uoči Srpske nove godine, odnosno Savindana.

Uglavnom se baziramo na okolna mesta južno od Ibra. Želimo da stignemo do svih mališana koji žive na rubu gradova ili po selima. Veoma je važno da sva deca, od rođenja do 14. godine dobiju po paketić - kazao je Lalić.

Slatkiši, slaniši i igračke za decu sa Kosmeta prikupljaju se i u piceriji "Palić", fitnes centrima "Srcef", "Bodyline" i "Hero", u Fondaciji "Danilo Kiš", igraonici "Playground", crkvi Sv. Dimitrija u Aleksandrovu, potom u crkvi Sv. Ilije na Paliću i u Svetovaznesenjskom hramu. 

Volonteri organizacije "Svi za Kosmet" prikupili više od 100 hiljada dinara i mnoštvo slatkiša za mališane sa Kosova i Metohije

Građani imaju mogućnost i da pozovu "Skočko" dostavu (064/1009001) čiji zaposleni će doći po slatkiše na kućnu adresu.

Izvor: Subotica.com
Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije Prikupljanje paketića za socijalno ugrožene porodice sa Kosova i Metohije
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 meseca i 6 dana
Komentara: 1
Pregleda: 1243
Povezane teme

novogodišnji paketići

kosovo i metohija

humanitarna organizacija svi za kosmet

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.