Komentara: 0
Pregleda: 1858

Vojvodina: Dokle da nas kradu

20.04.2010. u 14:42h
Izvor: Vesti online
<p>Novosadski fudbalski klub Vojvodina već duže vreme nije zadovoljan odlukama sudija na njihovim mečevima, a kap koja je prelila ča&scaron;u je bio nedosuđeni jedanaesterac u poslednjim trenucima utakmice sa Spartakom.</p>
Vojvodina: Dokle da nas kradu

U malom vojvođanskom derbiju odigranom u nedelju Spartak iz Subotice je slavio protiv Vojvodine u Novom Sadu sa 1:0.

"Nije samo to u pitanju. Već, kako je moguće da bukvalno sve odluke u ovom delu prvenstva i Kupa idu protiv nas? Da li je razlog što su sudije u Novom Sadu uvek dočekani i primljeni gospodski, kako dolikuje našem klubu, ili verovatno razumeju samo "jezik ulice"," ističe Radisav Rabrenović, generalni sekretar Novosađana, a prenosi list Sport.

Nekadašnji internacionalni sudija ističe da Vojvodina neće da se služi takvim metodama.

"Pitam se, da li je to zloupotrebljavanje našeg gostoprimstva, činjenice da nećemo zvanično da se žalimo ili je atak pojedinih sudija na nas. Vojvodina nikada nije, niti će tražiti nešto što joj ne pripada. Godinama zahtevamo samo ravnopravan status sa ostalim klubovima i godinama ga ne dobijamo. Tražićemo, zato, sastanak sa najodgovornijim ljudima FSS i sudijske komisije da dođemo do rešenja po kojem će i sudije morati da poštuju naš rad i trud, ulaganja u infrastrukturu, ekipu...," zaključio je Rabrenović.

Izvor: Vesti online
Postavljeno pre 14 godina i 3 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1858
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.